Arval kuljettajan ohjeet leasingsopimuksen päättyessä

Ohjeet sopimuksen päättyessä

Kun leasingsopimuksesi lähestyy loppuaan ja on aika pysäköidä autosi, on hyvä miettiä tulevia liikkumisen tarpeita. Tarjoamme useita vaihtoehtoja leasingsopimuksen päättymisen kynnyksellä. Olipa suunnitelmanasi jatkaa nykyistä leasingsopimusta, tilata uusi ajoneuvo, ostaa auto omaksesi tai palauttaa auto, meiltä saat aina apua ja neuvoja miten toimia. Lue alta lisää eri vaihtoehdoista.

Jatka nykyistä Arval leasingsopimustasi

Tiesitkö, että leasingsopimuksen ei ole pakko päättyä sen alussa sovittuun ajankohtaan? Saat lisää joustavuutta jatkamalla nykyisen ajoneuvosi sopimusta, esimerkiksi uuden auton toimituksen viivästyessä tai muutoin mikäli se tarpeisiisi edelleen sopii. 

Sopimusta jatkamalla hyödyt tutusta ajoneuvosta, ja jatkuvista Arvalin palveluista. Ota yhteyttä omaan Arval asiakasvastaavaasi sopimuksen jatkamiseksi.


Onko uusi ajoneuvo tarpeen?

Mikäli nykyinen ajoneuvo ei enää palvele tulevia tarpeita ja sopimuksen jatkaminen ei ole vaihtoehto, voidaan uusi tarpeita vastaava ajoneuvo laittaa tilaukseen. 

Uuden ajoneuvon tilaamalla varmistamme, että pysytte liikkeellä aina ajantasaisella kalustolla nauttien Arval huoltoleasingin eduista jatkossakin.

Uutta ajoneuvoa tilattaessa tulee huomioida ajoneuvojen toimitusajat, olethan siis ajoissa liikkeellä uutta ajoneuvoa tilatessasi. Tässäkin tapauksessa sinua palvelee Arvalin oma asiakasvastaavasi.


Vaihda Arval Yksityisleasingin pariin

Mikäli päättyvä sopimus koskee työsuhdeautoa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkaa ajoneuvon käyttö siirtämällä se Arval Yksityisleasingin pariin. 

Saat vapauden jatkaa tutun auton käyttöä Arval Yksityisleasingin parissa, nauttien edelleen leasingin huolettomuudesta ja Arvalin palveluista.

Ota yhteyttä omaan asiakasvastaavaasi niin kartoitamme mahdollisuuden jatkaa autoilua Arval Yksityisleasing -asiakkaana.


Tee leasingajoneuvosta omasi

Kun leasingajoneuvosi sopimus tulee päätökseen, tarjoamme mahdollisuuden ostaa ajoneuvo itsellesi. Näin saat omistukseesi ajoneuvon, jonka historia ja käyttäminen on sinulle entuudestaan tuttua, ilman jatkuvia sopimusvelvoitteita. 

Lue lisää Osta auto omaksesi -sivulta


Ajoneuvon palauttaminen sopimuksen päättyessä

Kun leasingajoneuvon sopimus päättyy eikä sitä jatketa, siirretä yksityisleasingin pariin tai osteta, tulee ajoneuvo palauttaa takaisin Arvalille. 

Lisätietoa palautusprosessista ja käytännön ohjeita löydät Leasingauton palautus -sivulta

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarkista usein kysytyt kysymykset tai ota meihin yhteyttä!

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval palveluntarjoajana:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä asiakkaitamme varten:

Olemme asiakkaidemme apuna kaikissa autoasioissa 

Keskitymme olennaiseen:

Teemme asiakkaidemme autoilusta helppoa ja huoletonta