Lease your vehicle

Valitse leasing : enemmän aikaa liiketoiminnallesi

Miksi valita huoltoleasing?

Paras arvo yrityksellesi

Täyden palvelun huoltoleasing on suunniteltu yrityksesi tarpeita ajatellen. Aja uudella autolla murehtimatta auton jälleenmyyntiarvosta.

Ennakoitavat kulut

Optimoi kassavirtasi kiinteillä kustannuksilla, ennusta helposti budjettisi ja vältä ikävät yllätykset.

Huoleton vaihtoehto

Kaikki palvelut sisältyvät hintaan. Keskity ydinliiketoimintaasi ja säästä aikaa.

Vapaata liikkumista

Valitse vapaasti tunnettujen merkkien malleista ja säädä sitten sopimusehtosi tarvittavan kilometrimäärän ja tarpeidesi mukaan.


Arval yritysleasing

Arval tarjoaa helppoa ja kätevää huoltoleasing palvelua yritysten autoasioiden helpottamiseksi. Huoltoleasingin avulla ratkaiset työsuhdeautoilun hallinnan tai ratkaiset tuotantokäytössä olevan autokannan hallinoinnin, huolenpidon ja seurannan kaikki kätevästi yhdestä paikasta. Me keskitymme autojesi hallinnointiin ja sinä voit keskittyä yrityksesi omaan osaamisalueeseen.

Ratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Koska Arval toimittaa kaikkia Suomessa myytäviä ajoneuvomerkkejä ja -malleja aina henkilöautoista kevyisiin hyötyajoneuvoihin, löydät varmasti yrityksesi käyttötarpeisiin sopivan ratkaisun meiltä. Ehkä tarvitset pakettiauton jolla voit kuljettaa suurempia tavaroita asiakkaillesi tai eri toimipisteiden välillä. Kenties tarvitset henkilöauton, jolla pääset liikkumaan asiakastapaamisiin tai kokouksiin. Olipa liikkumisen tarve mikä tahansa, Arvalilta löydät ratkaisun. Huoltoleasing Arvalin kautta on helppoa, tehokasta ja huoletonta.

Arval huoltoleasing

Huoltoleasing on ajoneuvoliisauksen muoto, joka sisältää ajoneuvon rahoituksen lisäksi erilaisia autoilun palveluita. Esimerkiksi auton huollot, korjaukset, rengasasiat ja tiepalvelu kuuluvat Arval huoltoleasingin moniin hyötyihin. Ja mikä parasta, kaikki valitsemasi palvelut kuuluvat sovittuun kiinteään kuukausierään. Kun valitset huoltoleasingin, vältyt myös suurilta ajoneuvokaluston investointimenoilta, joita uudella autolla ajaminen sisältää. Ennakoitavat kulut helpottavat liiketoimintaasi.

Huoltoleasing on joustava vaihtoehto. Voit valita yrityksesi käyttötarpeisiin sopivat ajoneuvot vaikka yksi kerrallaan, ja valita jokaiselle ajoneuvolle ja tarkoitukselle sopivan palvelupaketin sekä sopimuksen keston ja kilometrimäärän. Sopimuksen päättyessä sinun ei tarvitse miettiä auton myymistä tai huolehtia sen jäännösarvosta - Arval hoitaa sen puolestasi.

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset