Arval Connect

Arval Connect: Tietoa päätöksentekoa varten

Arval Connect on kattava ratkaisu autokantatietojen keräämiseen, analysointiin ja arviointiin. Yksityisyyden varmistava järjestelmämme on suunniteltu lisäämään tuottavuutta, parantamaan kuljettajan turvallisuutta ja edistämään yhteiskuntavastuuta tarjoten sinulle tarvittavat tiedot päätöksentekoa varten.

Arval Connect -palvelu yhdistää ajoneuvon älykkään seurantajärjestelmän ja digitaalisen alustan tietojen vastaanottamista ja analysointia varten.

 • 1. Yhteys kuljettajaan, yksityisyys varmistettu

  Autokantatietojärjestelmämme perustana on äärimmäisen korkea yksityisyydensuojan ja valvonnan taso. Järjestelmän kaikki osat voidaan kytkeä päälle tai pois päältä organisaatiosi tarpeista riippuen. Työ- ja yksityismatkat voidaan määrittää automaattisesti tai manuaalisesti. Kaikki ajoneuvojen laitteiden ja palvelimien välillä siirrettävä data on tietenkin salattua, ja Arval Connect noudattaa kaikkia asiaankuuluvia tietosuojasäännöksiä. Anna Arvalin pitää kalustoasiasi järjestyksessä.

 • 2. Kovat faktat, helppo päätös

  Arval Connect -palvelua käytettäessä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt vähenevät 10–20 %. Kuljettajien turvallisuus paranee ja ylläpitokustannukset laskevat. Active Journey Routing -reititystoimintoa käytettäessä autokannan hyödyntäminen voi lisääntyä jopa 20 prosenttiin. Ja koska tietojen toimittaminen on integroitu saumattomasti Arval-verkkopalveluihin, myös hallinnollisen työn määrä vähenee.

 • 3. Reaaliaikaiset tiedot, ajasta ja paikasta riippumaton päätöksenteko

  Arval Connect valvoo jatkuvasti autokantaasi - tehokkuuden, turvallisuuden ja yhteiskuntavastuun varmistamiseksi. Voit ottaa vastaan hälytyksiä epätavallisesta toiminnasta (kuten ylinopeudesta), mikä suojelee kuljettajia ja pienentää riskiäsi. Ja kun tulee aika tehdä päätöksiä, Arval Connect -verkkoalusta tuottaa koontinäyttöjä ja yksityiskohtaisia raportteja, jotka sisältävät autokantasi kannalta merkittävät suorituskykymittarit. Ohjelmointirajapinnan avulla voit jopa integroitua kolmannen osapuolen autokannanhallintajärjestelmiin (tarkistus). Kattava autokantadata on kirjaimellisesti käden ulottuvillasi.

 • 4. Miten se toimii?

  AAL

   

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset