Arval Connect

Arval Connect: Tietoa päätöksentekoa varten

Arval Connect on kattava ratkaisu autokantatietojen keräämiseen, analysointiin ja arviointiin. Yksityisyyden varmistava järjestelmämme on suunniteltu lisäämään tuottavuutta, parantamaan kuljettajan turvallisuutta ja edistämään yhteiskuntavastuuta tarjoten sinulle tarvittavat tiedot päätöksentekoa varten.

Arval Connect -palvelu yhdistää ajoneuvon älykkään seurantajärjestelmän ja digitaalisen alustan tietojen vastaanottamista ja analysointia varten.

 • Miten se toimii?

  Arval Connect kerää tietoja, joiden avulla saadaan tietoa kalustoosi kuuluvien autojen polttoaineenkulutuksesta, ajokäyttäytymisestä ja huoltotarpeista. Näiden tietojen avulla voit yrityksesi ajoneuvoista vastaavana henkilönä säästää kustannuksia, organisoida kaluston tehokkaammin ja edistää turvallisuuden ja sosiaalisesti vastuullisten tavoitteiden toteutumista.

   

   

 • Arval Connect autopäättäjälle

  Yhteys kuljettajaan, yksityisyys varmistettu

  Autokantatietojärjestelmämme perustana on äärimmäisen korkea yksityisyydensuojan ja valvonnan taso. Järjestelmän kaikki osat voidaan kytkeä päälle tai pois päältä organisaatiosi tarpeista riippuen. Työ- ja yksityismatkat voidaan määrittää automaattisesti tai manuaalisesti. Kaikki ajoneuvojen laitteiden ja palvelimien välillä siirrettävä data on tietenkin salattua, ja Arval Connect noudattaa kaikkia asiaankuuluvia tietosuojasäännöksiä. Anna Arvalin pitää kalustoasiasi järjestyksessä.

  Kovat faktat, helppo päätös

  Arval Connect -palvelua käytettäessä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt vähenevät 10–20 %. Kuljettajien turvallisuus paranee ja ylläpitokustannukset laskevat. Active Journey Routing -reititystoimintoa käytettäessä autokannan hyödyntäminen voi lisääntyä jopa 20 prosenttiin. Ja koska tietojen toimittaminen on integroitu saumattomasti Arval-verkkopalveluihin, myös hallinnollisen työn määrä vähenee.

  Reaaliaikaiset tiedot, ajasta ja paikasta riippumaton päätöksenteko

  Arval Connect valvoo jatkuvasti autokantaasi - tehokkuuden, turvallisuuden ja yhteiskuntavastuun varmistamiseksi. Voit ottaa vastaan hälytyksiä epätavallisesta toiminnasta (kuten ylinopeudesta), mikä suojelee kuljettajia ja pienentää riskiäsi. Ja kun tulee aika tehdä päätöksiä, Arval Connect -verkkoalusta tuottaa koontinäyttöjä ja yksityiskohtaisia raportteja, jotka sisältävät autokantasi kannalta merkittävät suorituskykymittarit. Kattava autokantadata on kirjaimellisesti käden ulottuvillasi.

  AAL

   

   

 • Arval Connect kuljettajalle

  Mikä on Arval Connect?

  Arval Connect on telematiikkatyökalu, jolla helpotetaan yrityksen käytössä olevan kaluston hallintaa. Vaikka ajoneuvosi olisi varustettu Arval Connect telematiikkalaitteella, työnantajasi ei välttämättä ole ottanut palvelua käyttöön, jolloin laite ei ole aktiivinen eikä tietoja kerätä.

  Arval Connectista on hyötyä työnantajan työkaluna toimisen lisäksi myös auton käyttäjälle. Voit mm. helpottaa ajopäiväkirjan pitämistä sekä paikantaa pysäköidyn ajoneuvon. Lisäksi paikkatietoa voidaan hyödyntää onnettomuustilanteissa tai jos ajoneuvo varastetaan. Ajotapapisteytystä seuraamalla voit muokata omaa ajotapaasi taloudellisemmaksi ja turvallisemmaksi - faktoihin perustuen. 

  Yksityisyys

  Yksityisyydensuoja ja GDPR on otettu huomioon Arval Connectissa alusta alkaen. Arval Connect palvelun tarkoituksena on helpottaa päätöksentekoa, ja suuri osa tiedoista liittyy ajoneuvon ylläpitoon, huoltamiseen ja optimoimiseen liittyvään käyttöön. Sinulla on halutessasi aina pääsy kerättyyn dataan. 

  Voit aina itse määrittää ajotapahtumat joko työhön liittyviksi tai yksityisajoksi. Yksityisajoksi merkittyjen ajotapahtumien paikkatietoja ei välitetä työnantajalle, mutta mm. aikatiedot ja muita näistä ajotapahtumista kertyviä tietoja sisällytetään kuukausittaisiin koosteisiin, esimerkiksi kuukausittainen taloudellinen ajamisen tai turvallisen ajamisen pisteytys. Voit asettaa ajon yksityiseksi ennen ajon alkamista tai merkitä sen yksityiseksi myöhemmin ajotapahtumien listasta.

  Mitä ja miten dataa kerätään?

  Arval Connect kerää ajosta monenlaista dataa päätöksenteon tueksi. Kerätty data sisältää mm. kilometrilukeman, huoltotiedot, tankkaus- tai lataustiedot sekä tiedot ajotapahtumista. 

  Autostasi kerätty data ei ole julkista tietoa kaikille, vaan sen näkee Arval Connect työkalun sisällä vain sinä kuljettajana itse, sekä sinulle määrittellyt esihenkilöt (esim. autopäättäjä). Henkilöt, joilla on pääsy autostasi kerättyyn dataan ovat nähtävillä Arval Connect -palvelussa.

  Tarkemmat tiedot kerätystä datasta, sen käyttötarkoituksesta ja säilytyksestä löydät Arvalin tietosuojailmoituksesta. Voit halutessasi ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse privacy@arval.fi.

  Ajotapapisteytys

  Arval Connect kerää ja analysoi tietoja ajotyylistäsi (kuten jarrutukset, kiihdytykset, tyhjäkäynti jne.) ja analysoi niitä ajotapapisteytyksen muodostamiseksi. Ajotavasta muodostetaan sekä turvallisuuspisteet, kuin myös taloudellisen ajon pisteet.

  Ajotapapisteytykseen liittyvä tieto kerätään ilman paikkatietoa, ja yksityisten matkojen tiedot näkyvät vain sinulle. Yrityksenne autopäättäjä näkee kuitenkin kuukausittaisen ajotapapisteytyksen, johon myös yksityisten ajomatkojen pisteet ovat laskettu.

  Arval Connect - Driving behaviour score

   

   

   

   

   

  Mikäli sinulla on kysyttävää käytössänne olevasta Arval Connectista, otathan yhteyttä oman yrityksesi autopäättäjään. Myös oma Arval yhteyshenkilösi auttaa kaikissa autoiluun ja Connectiin liittyvissä kysymyksissä.

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset