Uutishuone

Uutiset

Lue viimeisimmät uutiset Arvalista ja leasingista
{label}
{value}
Theme
Category
Aktiiviset suodattimet
vakuutus

GREENVALIN VAKUUTUKSET PÄHKINÄNKUORESSA

Vakuutusten ja autojen hankkiminen samalta luukulta tuo suurille ja keskisuurille yrityksille monenlaisia hyötyjä: säästöjä, vakaat vakuutushinnat, helpon asioinnin ja parhaimmillaan vähemmän vahinkojen aiheuttamia kustannuksia. Arvalin vakuutusyhtiö Greenval vakuuttaa Euroopassa jo yli 760 000 henkilöautoa ja pakettiautoa. Lue Greenvalin vakuutuksista pähkinänkuoressa.

Ma 15/05/23
Sähköautoilijoiden opit: puhelimeen kannattaa ladata useampi sovellus

Sähköautoilijoiden opit: puhelimeen kannattaa ladata useampi sovellus

Kysyimme Arvalin täyssähköautoilijoilta kokemuksia. Kaksiosaisen sarjan toisessa osassa pohdimme pitkiä matkoja ja sähköautoilua helpottavia sovelluksia. Konkarit antoivat vinkkejä muun muassa pysähdysten suunnitteluun, ajastukseen ja laturivalintaan.

Ti 11/04/23
Autopolitiikat uudistuvat – mitkä ovat tämän hetken trendit

Autopolitiikat uudistuvat – mitkä ovat tämän hetken trendit?

Viime vuosina monet nopeat kehityskulut ovat heijastuneet yritysten päätöksentekoon – myös autohankinnoissa. Millaisella autopolitiikalla yritykset ohjaavat nyt autokantojaan? Mitkä ovat autopolitiikan trendit juuri nyt? Haastattelussa Business Manager Tommi Laitinen, joka on auttanut kymmeniä yrityksiä autopolitiikan laatimisessa.

Ke 22/03/23
Arval Connect devices

Yritysautoilun kustannukset ja energiasiirtymä haltuun

Haluatko hallita yrityksesi autokannan kustannuksia ja nopeuttaa siirtymistä sähköiseen autoiluun? Tai painavatko vastuullisuustavoitteet ja haluaisit leikata päästöjä? Entä olisiko ajoturvallisuudessa parannettavaa? Arval Connect auttaa!

To 09/03/23
re-lease

Miten Arvalin vähän käytetyt leasingautot valikoidaan?

Lähes uudenveroinen leasingauto nopealla toimituksella ja ilman pitkää sitoutumisaikaa.

To 02/02/23
FI-electric-car

Missä ja miten lataat, sähköautoilija?

Työpaikkojen latauspisteissä on vielä kehitettävää. Latauspisteiden puutteesta on ollut paljon puhetta, onneksi näkyvää muutosta on tapahtunut parissa vuodessa.

To 02/02/23
1Sähköautoilijoiden vinkit talviajoon – pääseekö sillä Lappiin

Sähköautoilijoiden vinkit talviajoon – pääseekö sillä Lappiin?

Kysyimme Arvalin täyssähköautoilijoilta kokemuksia. Kaksiosaisen sarjan ensimmäisessä osassa pohdimme talviajoa ja Lapin-matkoja. Kokosimme vinkkejä muun muassa auton esilämmityksestä, matkojen suunnittelusta ja suksiboksin vaikutuksesta kantamaan.

To 02/02/23
Yhteistyökumppanit

Enersense siirsi 300 tuotantoautoa Arvalille ja liisasi ne takaisin

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense päätti keskittää kaikki tuotantoautonsa Arvalin omistukseen, mutta jatkaa täysin samojen autojen leasing-käyttöä.

Ke 27/04/22