Uutishuone

Uutiset

Lue viimeisimmät uutiset Arvalista ja leasingista
{label}
{value}

Etsi
Theme
Category
Aktiiviset suodattimet
Arval Huoltoleasing avattuna

Huoltoleasing avattuna – 5 kysymystä ja vastausta yritysautoilusta ja leasingista

Kysyimme Arvalin Business Manager Jaakko Salmelta viisi kysymystä huoltoleasingin ja rahoitusleasingin eroista. Kumpi tulee halvemmaksi, kumpi sisältää suuremmat riskit yritykselle ja mistä tietää, että saa parhaan sopimuksen?

To 15/02/24
Barometer 2023

Suomalaisyritysten tärkeimmät syyt siirtyä sähköautoiluun

Kymmenestä suomalaisyrityksestä seitsemän käyttää jo tai on valmis harkitsemaan sähköautoja. Maailmalla yritysautot ovat yhä enemmän yhteydessä verkkoon – Suomessa vielä hieman vähemmän.

To 28/09/23
Miten lastaus ja peräkärryn vetäminen vaikuttavat sähköauton toimintamatkaan?

Miten lastaus ja peräkärryn vetäminen vaikuttavat sähköauton toimintamatkaan?

Arvalin uusi tutkimus osoittaa, että peräkärryn vetäminen lyhentää sähköisen ajoneuvon toimintamatkaa jopa kolmanneksella. Raportti tarjoaa päivitettyä tietoa myös sähköisten pakettiautojen lastausasteen vaikutuksista toimintamatkaan.

Ma 18/09/23
Neljä kesätyöntekijää kertoo kesästään Arvalilla

”Mukavan laajat ja vaihtelevat vastuualueet” – neljä kesätyöntekijää kertoo kesästään Arvalilla

Mitä kaikkea autoleasing pitää sisällään ja millainen on kesätyö tai harjoittelu sen parissa? Neljä Arvalilla kesällä 2023 työskennellyttä kesätyöntekijää kertoo, miten vauhdikas autokesä meni ja millaista oppia siitä jäi käteen.

To 14/09/23
Rally car

Arvalin konsultointipalvelut – kartturinne mutkikkaassa maailmantilanteessa

Kun maailmantilanne on mutkikas, konsultointipalvelumme ovat kartturina vierellänne. Autamme löytämään yrityksellenne sopivan autopolitiikan ja neuvomme, miten esimerkiksi autokannan sähköistämisen mutkissa kannattaa ajaa.

Pe 30/06/23
Arval Office Finland

Arvalilla jo 7000 rahoitettua autoa – uusista autoista yli 60 % sähköistettyjä

Arval on toiminut Suomessa reilut kymmenen vuotta. Tänä aikana yhtiö on kasvattanut rahoitettujen autojen määrän jo seitsemään tuhanteen. Maajohtaja Andrei Biro kertoo, miten tämä on onnistunut ja millaisia kasvun vuodet ovat olleet. Mutta katsotaan ensin kristallipalloon: miltä näyttää tulevaisuus lähivuosina, Andrei Biro?

To 15/06/23
SE_International

Vastuullisuusraportti 2022: Arval kiihdyttää kohti kestävää liikkuvuutta

Yksi vastuullisuutemme tärkeimmistä osa-alueista on vauhdittaa liikenteen siirtymää kohti kestävämpää liikkuvuutta ja vähäpäästöisempiä ajoneuvoja. Tuore vastuullisuusraporttimme summaa vastuullisuuden ja liikenteen sähköistymisen eteen tekemämme toimet.

Ma 29/05/23
vakuutus

GREENVALIN VAKUUTUKSET PÄHKINÄNKUORESSA

Vakuutusten ja autojen hankkiminen samalta luukulta tuo suurille ja keskisuurille yrityksille monenlaisia hyötyjä: säästöjä, vakaat vakuutushinnat, helpon asioinnin ja parhaimmillaan vähemmän vahinkojen aiheuttamia kustannuksia. Arvalin vakuutusyhtiö Greenval vakuuttaa Euroopassa jo yli 760 000 henkilöautoa ja pakettiautoa. Lue Greenvalin vakuutuksista pähkinänkuoressa.

Ma 15/05/23