Uutishuone

Uutiset

Lue viimeisimmät uutiset Arvalista ja leasingista
{label}
{value}

Etsi
Theme
Category
Aktiiviset suodattimet
Arval Connect artikkelikuva

Data vai mutu – kumpi ohjaa päätöksentekoasi, autopäättäjä?

Moni yritys kerää autoista dataa, mutta ei vielä tiedä, mitä kaikella tiedolla voisi tehdä. Arvalin asiakasyrityksissä on saatu konkreettisia hyötyjä Arval Connect -palvelusta. Saadun datan avulla yritykset ovat parantaneet turvallisuutta, vähentäneet kustannuksia ja saaneet koko autokannan tehokäyttöön. Arvalin Johannes Kandolin avaa tarkemmin, mitä hyötyä autoista kerätyllä datalla voi parhaimmillaan olla.

Pe 07/06/24
Arvalin autokanta kasvaa ennätysvauhtia - ja sähköistyy odotettua nopeammin

Arvalin autokanta kasvaa ennätysvauhtia – ja sähköistyy odotettua nopeammin

Arval Suomen rahoittama autokanta kasvoi 15 prosenttia vuonna 2023. Saavutus on merkittävä etenkin nykyisessä taloustilanteessa, joka koskettaa paitsi autoalaa myös yrityksiä ja niiden ostamia palveluita yleensä. Autokanta myös sähköistyy odotettua nopeammin: nyt jo 70 % Arvalin tilauskannasta on sähköautoja tai ladattavia hybridejä.

Ti 02/04/24
Ladattavien sähköpakettiautojen valikoima laajenee

Ladattavien pakettiautojen valikoima laajenee – 56 automallia lisää

Vuoden 2021 alussa sähköisiä pakettiautoja sekä ihmisten kuljettamiseen tarkoitettuja isompia autoja oli Suomessa saatavilla 51 eri mallia. Sittemmin ladattavien mallien määrä on yli tuplaantunut: tällä hetkellä valikoimista löytyy 107 mallia 11 eri merkiltä. Yllättävää on, että mukana on ainoastaan kolme ladattavaa hybridiä, kaikki yhdeltä automerkiltä. Kokosimme yrityksille vinkit, mistä lähteä liikkeelle tuotantoautojen sähköistämisessä.

To 14/03/24
Arval Huoltoleasing avattuna

Huoltoleasing avattuna – 5 kysymystä ja vastausta yritysautoilusta ja leasingista

Kysyimme Arvalin Business Manager Jaakko Salmelta viisi kysymystä huoltoleasingin ja rahoitusleasingin eroista. Kumpi tulee halvemmaksi, kumpi sisältää suuremmat riskit yritykselle ja mistä tietää, että saa parhaan sopimuksen?

To 15/02/24
Barometer 2023

Suomalaisyritysten tärkeimmät syyt siirtyä sähköautoiluun

Kymmenestä suomalaisyrityksestä seitsemän käyttää jo tai on valmis harkitsemaan sähköautoja. Maailmalla yritysautot ovat yhä enemmän yhteydessä verkkoon – Suomessa vielä hieman vähemmän.

To 28/09/23
Miten lastaus ja peräkärryn vetäminen vaikuttavat sähköauton toimintamatkaan?

Miten lastaus ja peräkärryn vetäminen vaikuttavat sähköauton toimintamatkaan?

Arvalin uusi tutkimus osoittaa, että peräkärryn vetäminen lyhentää sähköisen ajoneuvon toimintamatkaa jopa kolmanneksella. Raportti tarjoaa päivitettyä tietoa myös sähköisten pakettiautojen lastausasteen vaikutuksista toimintamatkaan.

Ma 18/09/23
Neljä kesätyöntekijää kertoo kesästään Arvalilla

”Mukavan laajat ja vaihtelevat vastuualueet” – neljä kesätyöntekijää kertoo kesästään Arvalilla

Mitä kaikkea autoleasing pitää sisällään ja millainen on kesätyö tai harjoittelu sen parissa? Neljä Arvalilla kesällä 2023 työskennellyttä kesätyöntekijää kertoo, miten vauhdikas autokesä meni ja millaista oppia siitä jäi käteen.

To 14/09/23
Rally car

Arvalin konsultointipalvelut – kartturinne mutkikkaassa maailmantilanteessa

Kun maailmantilanne on mutkikas, konsultointipalvelumme ovat kartturina vierellänne. Autamme löytämään yrityksellenne sopivan autopolitiikan ja neuvomme, miten esimerkiksi autokannan sähköistämisen mutkissa kannattaa ajaa.

Pe 30/06/23