Arval Consulting

Arval Consulting

Etsitkö kestävän liikkuvuuden ratkaisuja kalustollesi? Arval Consulting tarjoaa parhaat liikkuvuus- ja autokantaratkaisut ja hoitaa sekä ajoneuvoasiat että henkilöstösi yleisen liikkuvuusstrategian.

Arval Konsultointipalvelu neuvoo sinua

Kaluston optimointi

Kustannusten, tehokkuuden ja työntekijöiden kokemuksen hallinta

Energiamuotojen valinta

Yritysvastuutavoitteiden saavuttaminen ja sopeutuminen uusiin säädöksiin

Uudet liikkumisratkaisut

Sopeutuminen työntekijöiden uusiin odotuksiin ja käyttöalueisiin

Kaupallinen liikkuminen

Hallitse kevyiden kuorma-autojen kustannuksia, käytettävyyttä ja yrityksen sosiaalista vastuuta


Keitä me olemme?

Arval Consulting on kansainvälinen kokeneiden konsulttien verkosto, joka on perustettu vuonna 2008. Täten voimme yhdistää kansainvälisen osaamisen paikallisen markkinan erityisosaamiseen. Käytämme lisäksi Arval Mobility Observatoryn tutkimustiedoista saatuja näkemyksiä ja pystymme siksi tarjoamaan riippumattomia neuvoja tarpeisiisi riippumatta siitä, oletko keskikokoinen yrittäjä vai osa suurta kansainvälistä toimijaa.

 

Konsultointipalvelu parantaa autokannan toimintaa

Liikkuvuus- ja autokantastrategia

Autamme sinua etsitpä sitten uutta liikkuvuusstrategiaa tai tapaa tarkistaa yrityksesi autokantastrategia. Autamme tunnistamaan ja selvittämään yrityksen sisäiset liikkuvuusmotiivit. Pidämme sinut ajan tasalla yritystäsi koskevista veromuutoksista. Voimme auttaa sinua valitsemaan kaluston omatoimisen hallinnan ja leasingratkaisun välillä, ja selittämme niiden edut ja haitat. Pystyt tekemään tietoihin perustuvia päätöksiä järkevien taloudellisten syiden perusteella.

Käytäntö ja organisaatio

Edullisemmat kustannukset Arval ulkoistamisratkaisujen ansiosta. Arval Outsourcing tekee autokannasta ja kalustosta vastaavan ammattilaisen arjesta mahdollisimman helppoa. Implementoimme viimeisimmät digitaalisen kalustonhallinnan työkalut, käytännöt ja menettelytavat yrityksellesi. Pyrkimys optimoida kokonaiskustannukset tekee kaluston palveluiden ulkoistamisesta helpon valinnan.

 

Työntekijöiden turvana

Kaikilla työntekijöilläsi on tärkeä rooli strategisten päämäärien saavuttamisessa, ja riippumatta siitä käyttävätkö he työautoa, kaikkien tarvitsee liikkua. Arval Consulting vertaa käytäntöjäsi muiden organisaatioiden vastaaviin palveluihin tehostamismahdollisuuksien löytämiseksi. Autamme myös tekemään työntekijöidesi ajotavasta turvallisemman tai taloudellisemman jonka lisäksi tarjoamme neuvontaa työntekijöille mm. turvallisesta ajotavasta ja moottoritie-etiketistä.

 

Miten toimimme?

Työskentelemme neljässä yksinkertaisessa vaiheessa.

  1. Ensin tarkastelemme sinun ja yrityksesi tarpeita ja suunnittelemme yhdessä teille konkreettiset asiat.
  2. Kartoitamme nykytilanteen ja tarkastelemme kaikkia etuja ja haittoja, mahdolliset rajoitukset huomioon ottaen.
  3. Suunnitteluvaiheessa kehitämme ja vahvistamme ehdotuksen sekä laadimme toteutussuunnitelman.
  4. Lopuksi toimitamme suunnitelman ja varmistamme vaivattoman käyttöönoton.

 

Arval Mobility Consulting

Etsitkö erityisesti liikkuvuuteen keskittyviä konsulttiyrityksiä? Sitä varten on Arval Mobility Consulting. Arval Mobility Consulting tarkoittaa, että tarkistamme koko yrityksesi liikkuvuuspolitiikan riippumatta siitä, mitä kuljetusmuotoa ja toimittajaa käytetään. Tarkastelemme työntekijöiden liikkuvuutta kokonaisuutena riippumatta siitä liikutaanko autolla, junalla tai pyörällä, yksityisesti tai kaupallisessa mielessä. Otamme tämän kaiken huomioon. Otamme myös huomioon työntekijöiden mieltymykset kotoa työskentelyyn ja pysäköinti- ja latausmahdollisuudet toimistosi ympäristössä.

Ensin tarkastelemme toiveitasi ja tavoitteitasi ja teemme analyysin nykyisestä tilanteesta. Tämän perusteella annamme asianmukaisia ​​neuvoja. Tietenkin autamme myös uuden politiikan toteuttamisessa.

 

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset