Konsultointi

Arval Konsultointipalvelu

Arval Consulting tarjoaa parhaat liikkuvuus- ja autokantaratkaisut ja hoitaa sekä ajoneuvoasiat että henkilöstösi yleisen liikkuvuusstrategian.

 • KONSULTOINTIPALVELU PARANTAA AUTOKANNAN TOIMINTAA

  Liikkuvuus- ja autokantastrategia

  Autamme sinua etsitpä sitten uutta liikkuvuusstrategiaa tai tapaa tarkistaa yrityksesi autokantastrategian. Autamme tunnistamaan ja selvittämään yrityksen sisäiset liikkuvuusmotiivit. Pidämme sinut ajan tasalla yritystäsi koskevista veromuutoksista. Voimme auttaa sinua valitsemaan kaluston omatoimisen hallinnan ja leasingratkaisun välillä, ja selittämme niiden edut ja haitat. Pystyt tekemään tietoihin perustuvia päätöksiä järkevien taloudellisten syiden perusteella.

  Käytäntö ja organisaatio

  Edullisemmat kustannukset Arval ulkoistamisratkaisujen ansiosta. Arval Outsourcing tekee autokannasta ja kalustosta vastaavan ammattilaisen arjesta mahdollisimman helppoa. Implementoimme viimeisimmät digitaalisen kalustonhallinnan työkalut, käytännöt ja menettelytavat yrityksellesi. Pyrkimys optimoida kokonaiskustannukset tekee kaluston palveluiden ulkoistamisesta helpon valinnan

 • TYÖNTEKIJÖIDEN TURVANA

  Kaikilla työntekijöilläsi on tärkeä rooli strategisten päämäärien saavuttamisessa ja riippumatta siitä käyttävätkö he työautoa, kaikkien tarvitsee liikkua. Arval Consulting vertaa käytäntöjäsi muiden organisaatioiden vastaaviin palveluihin parannusmahdollisuuksien löytämiseksi. Autamme myös tekemään työntekijöittesi ajotavasta turvallisemman tai taloudellisemman ja tarjoamme neuvontaa työntekijöille mm. turvallisesta ajotavasta ja moottoritie-etiketistä.

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset