Kartoittamalla oikean hyötyajoneuvon yrityksesi tarpeisiin, saat käyttöösi arkea helpottavan työkalun tukemaan yrityksesi toimintaa.

Arvalin kautta saat käyttöösi niin oikeanlaisen hyötyajoneuvon avolava-autoista isoihin pakettiautoihin, kuin juuri sinulle sopivat palvelut, pitoajat ja kilometrit. Arval on tukenasi aina auton valinnasta auton palautukseen. Olipa kyse sitten katsastuksista, vauriosta tai polttoainekorteista, ammattitaitoinen henkilökuntamme on soiton päässä valmiina auttamaan ja pitämään pyöräsi pyörimässä. Kiinteän kuukausihinnan ansiosta vältyt yllättäviltä autoilun kustannuksilta, budjetointi helpottuu ja autoilun pääomataakkaa ei ole.

Huoleton ja riskitön liikkumisratkaisu yrityksellesi!

Auto yrityksesi työkaluna

Auton on tarkoitus sisältää kaikki varusteet ja varustelut, joita työntekoa varten tarvitset. Arvalin kautta saat käyttöösi auton, joka on räätälöity yrityksesi käyttötarpeita mukaillen.

Kustannustehokas ratkaisu

Leasing ei sido yrityksesi pääomaa, tiedät autoilun kuukausikustannukset ja näin helpotat budjetointiasi, sekä lisäksi vältyt autoilun yllättäviltä kustannuksilta.

Valtakunnallinen kumppaniverkosto

Arvalin maanlaajuisen kumppaniverkoston avulla autosi pyörät pysyvät pyörimässä. Sinun ei tarvitse miettiä mihin viet auton huoltoon tai katsastukseen, vaan me ohjaamme sinut oikealle toimijalle. Apunasi tienpäällä on myös kaikkiin sopimuksiin sisältyvä 24/7 tiepalvelu.

Luotettava leasingkumppani

Arval tarjoaa sinulle tukea ja apua siinä missä sitä tarvitset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua askarruttavissa asioissa ja tekee autoilusta helppoa.

Esimerkkitarjoukset

Arvalin valitseminen kannattaa

Offer Type (field_offer_type)
 • FI-car-407165_1920

  Kaikki autopalvelut yhdestä paikasta

  Keskittämällä kaikki autoilun osa-alueet Arvalille helpotat yrityksesi arkea. Olipa kyse sitten esimerkiksi auton hankinnasta, sijaisautotarpeesta tai vakuutuksista, on apunasi aina Arval! Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina tarjoamaan yrityksellesi sopivimmat ratkaisut.
 • FI-airstream-inc-8dap8yia644-unsplash

  Sinä valitset auton, me hoidamme loput

  Arvalin kautta saat käyttöösi juuri sellaisen auton, minkä tarvitset. Tarvitsitpa sitten pakettiauton, henkilöauton tai yhteiskäyttöauton yrityksesi työntekijöille, räätälöimme auton vastaamaan tarpeitanne niin mallin kuin varusteidenkin osalta.
 • Tutustu automerkkeihin

  Miksi Arval?

  Voit luottaa meihin:

  Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

  Arval kumppanina:

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

  Olemme täällä sinua varten:

  Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

  Me hallinnoimme, sinä päätät:

  Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset