Arval Renkaat ja rengaspalvelut

Renkaat ja rengaspalvelut

Kaikkiin Arval ajoneuvoihin kuuluu kaksi rengassarjaa, kesä- ja talvirenkaat. Myös kausittainen renkaidenvaihto sekä rengashotellipalvelu kuuluvat Arval ajoneuvolla ajamisen moniin hyötyihin.

Rengasasioissa sinua palvelee kumppanimme Euromaster, RengasCenter ja Vianor. Kumppaneidemme toimipisteissä suoritetut rengasasiat sujuvat helposti ja vaivattomasti, sillä laskutus ja muut asiat hoituvat suoraan kumppanin ja Arvalin välillä. Voit siis valita huoletta itseäsi lähinnä olevan toimipisteen asiointipisteeksesi.

Mikäli renkaasi ovat jo kausisäilytyksessä kumppanimme toimipisteessä, varaathan renkaanvaihtoajon siihen toimipisteeseen jossa renkaasi ovat säilössä. Mikäli et muista missä toimipisteessä renkaasi ovat säilytyksessä, ota yhteys Arvalin asiakaspalveluun.

Muista mainita aina renkaanvaihdon yhteydessä, että kyseessä on Arval ajoneuvo niin asiointisi hoituu sujuvasti! Muistathan ottaa myös mahdollisesti vaadittavat tarvikkeet kuten lukkopulttien avaimen mukaan renkaanvaihtoon.

Mikäli paikkakunnallasi ei ole yhteistyökumppanimme toimipistettä, ota yhteyttä Arvalin asiakaspalveluun.
 

Voit tarkistaa kumppaneidemme palvelupisteet ja tehdä ajanvarauksen alapuolella olevista linkeistä:

Euromaster palvelupisteet

RengasCenter palvelupisteet

Vianor palvelupisteet

Renkaiden kausisäilön aikana suoritetaan myös renkaiden kuntotarkistus, ja tarvittaessa rengasliike suosittelee Arvalille kuluneiden renkaiden vaihtamista uusiin. Normaalin kuluman puitteissa olevat renkaiden uusinnat kuuluvat Arval huoltoleasingsopimukseen. Rengasrikoista tai virheellisestä käytöstä johtuva renkaiden uusimistarve ei kuulu normaalin kuluman, eikä täten leasingsopimuksen piiriin.

Mikäli kohtaat ongelmia renkaiden kanssa matkan aikana, 24/7 tiepalvelumme palvelee sinua numerossa +358 9 8254 1200


Etkö löytänyt etsimääsi? Tarkista usein kysytyt kysymykset tai ota meihin yhteyttä!

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval palveluntarjoajana:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä asiakkaitamme varten:

Olemme asiakkaidemme apuna kaikissa autoasioissa 

Keskitymme olennaiseen:

Teemme asiakkaidemme autoilusta helppoa ja huoletonta