vakuutus

GREENVALIN VAKUUTUKSET PÄHKINÄNKUORESSA

Blogi 15 May 2023

Mikä on helpoin tapa vakuuttaa Arvalin leasingautot? – Greenvalin vakuutus räätälöidään tarpeenne mukaan

Vakuutusten ja autojen hankkiminen samalta luukulta tuo suurille ja keskisuurille yrityksille monenlaisia hyötyjä: säästöjä, vakaat vakuutushinnat, helpon asioinnin ja parhaimmillaan vähemmän vahinkojen aiheuttamia kustannuksia. Arvalin vakuutusyhtiö Greenval vakuuttaa Euroopassa jo yli 760 000 henkilöautoa ja pakettiautoa. Lue Greenvalin vakuutuksista pähkinänkuoressa. 

Autokannan hallinta ja kustannukset kunnossa, mutta entä vakuutukset? Kun vakuutat autokantasi meidän kauttamme, voit sekä ehkäistä vahinkojen aiheuttamia kustannuksia että suojata yritystäsi suurilta ja odottamattomilta laskuilta.  

Greenval on BNP Paribas Groupin vuonna 2007 perustama ajoneuvojen vakuuttamiseen erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa vakuutuksia yksinomaan Arvalin asiakkaille. Kun otat vakuutukset Greenvalilta, ulkoistat aikaa vievän vahinkoilmoitusten täytön ja muun vakuutusten hallinnointityön leasingkumppanillesi – eli meille. Samalla saat vakuutuksiin ja vahinkoihin liittyvän raportoinnin valmiina kauttamme.  

”Etenkin suurissa ja keskisuurissa yrityksissä autojen vahinkoihin ja vakuutuksiin liittyvää hallinnointia voi olla yllättävän paljon. On usein merkittävä apu, kun leasingkumppani hoitaa myös sen yhden luukun periaatteella”, sanoo Arval Suomen kaupallinen johtaja Mikko Honkanen. 

Tarpeen mukaan räätälöitävä vakuutuspaketti 

Greenval tarjoaa vakuutustuotteita, joissa yhdistyvät vakuutusosaaminen ja ajoneuvoasiantuntemus. Vakuutukset räätälöidään aina asiakkaan autokantaan ja riskinhallinnan tason tarpeeseen sopiviksi Arvalin erilaisilla palvelumalleilla.  

Voimme tarjota autokannallesi: 

  • pelkän liikennevakuutuksen,  

  • liikennevakuutuksen ja kattavan autovakuutuksen tai 

  • liikennevakuutuksen ja rajatun autovakuutuksen (ns. osakasko). 

Kattava vakuuttaminen kannattaa, jos haluaa välttyä yllättäviltä kustannuksilta. Honkasen mukaan toiset suuren autokannan (+200) omaavista yrityksistä haluavat pelkän liikennevakuutuksen, ja tämä saattaa olla perusteltua.   

”Suurella ajoneuvokannalla tämä voi olla yksi vaihtoehto, mutta vain jos on tottunut arvioimaan ja kantamaan riskejä. Silloin on tärkeää muistaa varautua satunnaisesti tapahtuviin suuriin vahinkoihin, joissa vahinko voi olla kymmeniä tuhansia euroja.” 

Vakuutuksen hintoihin voi itse vaikuttaa  

Greenvalin vakuutukset ovat jo perushinnoittelultaan vakaa vaihtoehto. Yritys voi myös itse pienentää vakuutusmaksujaan Arvalin neuvonnan avulla. Esimerkiksi kuljettajan apujärjestelmät voivat ennaltaehkäistä tai vähentävää vahinkoja. Siksi yritykset, jotka käyttävät niitä autoissaan, hyötyvät vakuutuskustannuksissaan.  

Muitakin räätälöinnin mahdollisuuksia hinnoittelun puolelta löytyy: 

”Voimme vaikuttaa vakuutuksen hintaan myös esimerkiksi säätämällä vakuutuksen omavastuuta asiakkaan vahinkokertymään ja autopolitiikkaan sopivalle tasolle”, Honkanen kertoo.  

Autojen korjaukset ja niiden sujuvuus voivat vaikuttaa olennaisesti autokannan kustannuksiin. Arvalin ja Greenval-vakuutusyhtiön tavoitteena on saada ajoneuvot korjattua laadukkaasti ja tehokkaasti, jotta auto voi palata tien päälle mahdollisimman pian. Arvalin asiakkaiden käytössä on laadukkaiden korjaamojen verkosto, ja sekä nimetty kuljettaja tai autokannasta (tuotantoautot) vastaava pidetään ajan tasalla korjausten etenemisestä. 

Miten vakuutus voi ehkäistä vahinkokustannuksia?  

Kun hoidat sekä autokantasi hallinnoinnin että vakuuttamisen meidän kauttamme, riskienhallinta ja vakuutukset voivat tukevat toisiaan. Riskienhallinta kattaa kaiken liisaamistasi ajoneuvoista kuljettajien ajokäyttäytymiseen ja -taitoihin sekä päivittäiseen autokannan hallinnointiin. Kun tunnemme riskisi, voimme antaa myös suosituksia vakuuttamiseen – ja perustamme ne todelliseen tilannekuvaan, emme yleisiin tilastoihin.  

Vakuutukset ja viime vuosina yleistynyt telematiikka voivat auttaa myös ehkäisemään vahinkoja. Telematiikkatyökalut antavat vakuutuksia varten lisätietoa todellisesta autokannan käytöstä. Tätä tietoa ei aiemmin ole ollut saatavilla. Telematiikkatiedoilla voi vaikuttaa riskiarvioihin ja nostaa esiin tiettyjen ajoneuvojen tai kuljettajien ajokäyttäytymiseen liittyviä ongelmia. Arvalin yhteyshenkilöltäsi saat lisää tietoa Arval Connect –telematiikkatuotteesta. –telematiikkatuotteesta.  

Asioiden hoitaminen helpottuu  

Yritysasiakkaanamme voit hoitaa kaikki autovakuutusasiat Arvalin yhteyshenkilösi kanssa. Kuljettaja puolestaan voi tehdä vakuutukseen liittyvät ilmoitukset kätevästi My Arval -sovelluksen kautta.  

Hoidamme myös laskutuksen ja raportoinnin niin, että saat jo yhdellä silmäyksellä tarvitsemasi tiedot. Leasingautojen laskussa vakuutus näkyy yksinkertaisesti yhdellä rivillä. Raportointi puolestaan tarjoaa tavallista kattavampaa tietoa esimerkiksi onnettomuuksien kokonaiskustannuksista.  

”Moni autokannasta vastaava keskittyy vain ajoneuvojen vakuutusmaksuihin, mutta avaamme raportilla myös kolmansien osapuolten korjauskustannukset. Näin voimme tarjota tietoa riskeistä ja tulevaisuudessa myös ehkäistä niitä”, Mikko Honkanen sanoo.   

Kiinnostuitko vakuutuksistamme? Ole yhteydessä info@arval.fi tai puhelimitse 09 8254 1234 arkisin 08.00–17.00. 

Lue lisää Näytä vähemmän