Pienen autokannan ratkaisut

Pienen autokannan ratkaisut

Arval on luotettava huoltoleasingkumppani, jonka kautta saat keskitettyä kaikki autoilun kulut. Ei enää yllättäviä ja aikaavieviä kuluja ja laskuja; keskitä kaikki autoilun kustannukset Arvalille ja maksat vain yhtä kiinteää kuukausikustannusta sisältäen kaiken.


Enemmän aikaa liiketoiminnallesi

Autokannan hallinta ei ole ydinliiketoimintaasi. Miksipä et siis vapauttaisi hallinnoinnista aiheutuvan ajan keskittyen yrityksesi toimintaan ja jättäisi auton hallinnoinnin Arvalin hoidettavaksi? Säästät niin rahallisesti, kuin ajallisesti!

Liiketoimintasi keskiössä

Tiedämme, että pienet ja keskisuuret yritykset menettävät aikaa ja resursseja hallinnollisiin tehtäviin - ja aika on rahaa! Arvalin huoltoleasingin avulla vapautat resursseja liiketoiminnallesi ja käytössäsi on aina yrityksesi imagoon sopiva ajoneuvo. Valitse yrityksellesi sopiva auto, sopimuskausi ja kilometrit ja hyppää rattiin! Arvalin palvelupaketeista voit valita tarpeitasi tukevat palvelut.


Huoletonta autokannan hallintaa

Arval hoitaa puolestasi autoilun hallinnolliset työt ja tarjoaa käyttöösi MyArval työkalun, josta saat tarvittavat raportit ja kokonaisnäkymän autokannastasi. Pysyt kärryillä missä mennään, mutta aikasi ei tuhlaannu autoasioiden selvittämiseen.

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset