Hallinoi kustannuksia

Pidä kulut kurissa: Arval auttaa

Arval vie pois auton ostamisen ja omistamisen ennakoimattomuuden niin rahoittamisen, huoltojen kuin myymisenkin osalta. Yksi kiinteä kuukausihinta, räätälöitynä tarpeidesi mukaan. Me keskitymme autojesi hallinnointiin ja sinä voit keskittyä yritykseesi.

Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa kustannustehokkaan autohankinnan. Sinä hyödyt tästä leasinghinnassa ja sinun ei tarvitse kilpailuttaa tai miettiä auton ostohintaa.

 • Vastinetta rahalle

  Pienen yrityksen omistajana et halua rasittaa yrityksesi tasetta omistamalla autojasi. Vapauta siis pääomasi ja siirry huolettomamman autoilun maailmaan leasingilla! Kun teet sopimuksen leasingautostasi, tiedät tarkalleen, mitkä kuukausittaiset kustannuksesi tulevat olemaan. Ei enää yllättäviä kuluja!

  Leasing Omistaminen
  Nykyaikainen autokalusto ✔️
  Leasingpalvelut ✔️
  Auton omistaminen ✔️
  Kulujen ennakointi Kiinteä kuukausihinta Piilotetut ja yllättävät kustannukset
 • Pienennä riskejä

  Arval auttaa sinua valitsemaan budjettiisi sopivat ajoneuvot. Sinä voit unohtaa kulut odottamattomista huolloista tai auton arvon säilymisestä. Olemme tukenasi myös tienpäällä - Arvalin tiepalvelu palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 • Tiedät mistä maksat

  Valitsemalla Arvalin huoltoleasingin, saat käyttöösi juuri sinulle sopivan auton. Toisinkuin lyhytaikaisvuokrauksissa, sinulla on kaikki valta käsissäsi saadaksesi auton sinulle sopivin varustein ja varusteluin. Läpinäkyvän sopimuksen ansiosta tiedät mitä ja mistä maksat. Sopimuksen päättyessä sinun ei tarvitse miettiä auton myymistä - Arval hoitaa sen puolestasi.

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset