HAE KULUKORVAUSTA

Kulukorvaushakemus

Kulukorvauslomaketta voidaan käyttää ainoastaan tapauksissa, joissa leasingsopimuksen piiriin kuuluva kulu on poikkeuksellisesti jouduttu maksamaan käyttäjän toimesta. Esimerkkeinä tämän kaltaisista tilanteista on suoralaskutuksen epäonnistuminen tai muu tilanne jossa käyttäjä on joutunut maksamaan leasingsopimukseen kuuluvasta palvelusta itse. Huom. Pesupalvelut eivät kuulu leasingsopimukseen.

Kulukorvauksen yhteyteen tulee liittää kuitti maksusuorituksesta. Mikäli kuitilla ei ole eriteltynä yksittäiset tuotteet tai kulut, tulee näistä antaa lisäselvitys. Kulukorvauksia ei voida myöntää maksutapahtumista, joiden yhteydessä on käytetty henkilökohtaista kanta-asiakasetua, bonusetua tai näihin rinnastettavaa.

Hakemuksessa tulee olla mukana kuitti maksusuorituksesta. Mikäli kuitista ei ole selkeästi eroteltavissa yksittäiset tuotteet tai kulut, tulee hakemuksessa olla erillisenä dokumenttina tai lisätiedoissa eriteltynä selvitys korvattavaksi haettavista kuluista. Kulukorvauksia ei voida myöntää maksutapahtumista, joiden yhteydessä on käytetty henkilökohtaista kanta-asiakasetua, bonusetua tai näihin rinnastettavaa.

Koko max. 32 MB
Sallitut tiedostotyypit jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.*

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.