cars on a parking lot

Oracle: ”autokantamme hoitaminen helpottui merkittävästi”

30 Mar 2023

Kun Arval aloitti toimintansa 11 vuotta sitten Suomessa, pilvipalveluyhtiö Oracle oli sen ensimmäisiä asiakkaita. Vuosien yhteistyössä prosessit ovat toimineet jouhevasti ja autoilijat saavat nopeasti vastaukset kysymyksiinsä. Oraclella on autokannassaan reilu 30 autoa.  

Alun perin yhteistyö Arvalin ja Oraclen välillä käynnistyi sopimalla keskeisistä leasingautoihin liittyvistä käytännöistä. Mukana olivat tärkeimmät sidosryhmät, muun muassa Oraclen palkkahallinto ja Romaniassa sijaitseva palvelukeskus, joka hoitaa Oraclen sopimusasioita.  

"Saimme aika pian hiottua prosessit kohdalleen. Arvalin joustavuus ja ratkaisukeskeisyys ovat helpottaneet autokantamme hallintaa merkittävästi. Esille nousseisiin haasteisiin on aina löytynyt hyvä ratkaisu ", Senior Compensation & Benefits Consultant Erkki Lehto Oraclelta toteaa. 

Vaikka palvelu on ulkoistettu, kaikki tieto on Oraclelle vähintään yhtä hyvin saatavilla kuin se olisi, jos autot olisivat yhtiön omassa omistuksessa.  

"My Arval -palvelun kautta pääsen helposti käsiksi eri vastuumaitteni autokantoihin ja niihin liittyviin raportteihin. "

My Arvalista löytyvät esimeriksi tiedot autojen toimituksista, autoihin liittyvä tapahtumahistoria, laskut sekä mahdollisuus analysoida omaa autokantaa esimerkiksi huoltojen näkökulmasta.  

Arvalin yhteyshenkilö tuntee Oraclen toiminnan 

Oraclella on Arvalilta nimetyt yhteyshenkilöt, jotka tuntevat heidän autopolitiikkansa sekä autoihin liittyvät toimintatapansa ja prosessinsa. Käytännön asiat hoituvat sujuvasti ilman, että Oraclella kenenkään tarvitsisi vastailla autoilijoiden kysymyksiin. Arval ja Oracle käyvät autokantaan ja palveluvalikoimaan liittyviä asioita puolivuosittain läpi yhteistyöpalaverissa. 

"Kaikki käytännön asiat hoituvat niin, ettei minun tarvitse käyttää niihin aikaani. "

Yhteisiin vuosiin mahtuu myös hauskoja sattumuksia. 

"Kun tapasin ensimmäisen kerran Romaniasta kotoisin olevan toimitusjohtaja Andrei Biron, hämmästytin niin hänet kuin muutaman muunkin Arvalin työntekijän tervehtimällä häntä romaniaksi ja kyselemällä kuulumiset ", Lehto naurahtaa. 

 

Img by: Nikolai Lapshin / Pexels

Lue lisää Näytä vähemmän