Home > Yritysleasing | pienet ja keskikokoiset yritykset > Yritysautoleasing | huoltoleasing

Yritysautoleasing | huoltoleasing

Huoltoleasing: älykäs tapa hoitaa autokantaa

Miksi valita huoltoleasing suoran ostamisen tai muiden rahoitustapojen sijasta? Koska otamme vastuun lukuisista palveluista sillä välin, kun keskityt ydinliiketoimintaasi.

Kun valitset huoltoleasinginauton suoran ostamisen sijasta, maksat joka ajoneuvosta yhden summan  kuukaudessa. Vastineeksi Arval – joka omistaa auton – hoitaa kaikki oheistoiminnot. Esimerkiksi:

 • Ulkoistat kaikki huoltoon, ylläpitoon, korjauksiin, vakuutuksiin, sijaisautoihin ja koko työkuormaan liittyvät riskit.
 • Työkuormalla tarkoitetaan kuljettaja- ja ajoneuvokantahallintoa, kustannusten seuraamista, raportointia, konsultointia ja muuta päivittäistä autokantaan liittyvää toimintaa.
 • Sinä hallitset ulkoistuksen tason: päätät etukäteen, miten suuren osan riskistä annat meidän kantaa.

 

Miksi valita huoltoleasing?

Yritykset ulkoistavat monia vähemmän keskeisiä toimintoja niihin erikoistuneille toimijoille. Sama logiikka pätee sinunkin autokantaasi. Kun valitset huoltoleasingin, hyödyt tehtävään erikoistuneesta yrityksestä ja saat monia etuja:

 • Ulkoistat kaikki ajoneuvoon liittyvät riskit.
 • Minimoit ajan, jonka henkilökuntasi käyttää autokannan hallintaan.
 • Voit luottaa, että kulusi pysyvät aina hallinnassa.
 • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi tuhlaamatta resursseja vähemmän keskeisen osa-alueen hoitamiseen.

Tunnet liiketoimintasi, ja me tunnemme omamme. Voit luottaa täysin laajaan asiantuntemukseemme.

 

Voit olla väärässä...

En voi valita mallia tai hyödyntää erikoistarjouksia.

Arvalin tarjoama kokonaiskustannus vertailu  kaikkien merkkien, tyyppien ja mallien kanssa milloin tahansa sekä ostovoimamme takaa alhaisemmat  mahdolliset kulut.

Huoltoleasing on kalliimpaa kuin ostaminen.

Itse asiassa huoltoleasing ja ostaminen maksavat suunnilleen saman verran. Erona on kaikki se vaiva, jolta säästämme sinut. Ymmärrämme, että haluat silti verrata nykytilannettasi mahdolliseen tulevaan tilanteeseen. Useimmat yritykset vertaavat menneitä kustannuksia tuleviin leasingkustannuksiin.

En vaihda ajoneuvoa kovin usein, joten on parempi ostaa suoraan.

Ei pidä paikkaansa. Arval voi myös tarjota 5-8 vuotisia  sopimuksia, jotka täyttävät tarpeesi pitkään ilman uusimisen tarvetta ja takaavat halutun tasoisen autokannan hallintapalvelun, optimoidut kustannukset ja ennustettavuuden.

Yritysautoleasing

Huoltoleasing on yleinen yritysten suosima leasingmuoto, eikä sitä tule sekoittaa rahoitusleasingiin. Yritysleasing-auto voi olla tavallinen henkilöauto tai pakettiauto. Arval rahoittaa auton ja huoltoleasingsopimus kattaa kaikki operatiiviset kulut, kuten; arvonaleneman, renkaat, huollot ja korjaukset. Yksi huomattavimmista hyödyistä on, että yrityksesi ei tarvitse murehtia suurista epävarmuustekijöistä, kuten autojen jäännösarvosta tai huoltokustannuksista. Huoltoleasingissä on yksi kiinteä kuukausihinta. Huoltoleasing on vaivattomin ja riskittömin autorahoitusmuoto yritysautoiluun.

Katso vastaukset useiten kysyttyihin kysymyksiin tai tutustu houkutteleviin tarjouksiimme.

#Yritysleasing #leasing #huoltoleasing

yritysleasing, leasing, huoltoleasing

Valitse sinulle sopivin paketti

Leasingautovalinnan jälkeen, valitse palvelupaketti joka vastaa jokapäiväisiä tarpeitanne. Valittavissa on Economy, Comfort tai Business –vaihtoehdot. Sivuiltamme löytyvät hinnat perustuvat Economy-paketin hintaan. Jokainen sopimus sisältää arvonaleneman, korjaukset, huollot, kesä- ja talvirenkaat, tiepalvelun sekä pääsyn My Arvaliin. 

ECONOMY

 • Arvonalenema
 • Huollot ja korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat
 • Tiepalvelu
 • Pääsy My Arvaliin

COMFORT

 • Arvonalenema
 • Huollot ja korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat
 • Tiepalvelu
 • Pääsy My Arvaliin
 • Vakuutukset
 • Sijaisauto
 • Valittavissa: Polttoaine

BUSINESS

 • Arvonalenema
 • Huollot ja korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat
 • Tiepalvelu
 • Pääsy My Arvaliin
 • Vakuutukset
 • Sijaisauto
 • Arval Active Link ajotapaseuranta- ja paikannuspalvelu
 • Valittavissa: Polttoaine

Miksi valita leasing?

 

Arvalilla sopimus tehdään yleensä 2-5 vuodeksi ja sen jälkeen sopimuksesta riippuen yritys voi jatkaa leasingia tai palauttaa auton. Käytetyt autot voidaan leasata myös vielä lyhyemmäksi ajaksi. Valikoimastamme löytyy huoltoleasing pakettiautoja, sähköautoja ja henkilöautoja. Autoille myönnettäviä leasingsopimuksia on yleensä kahta eri tyyppiä: huoltoleasing ja rahoitusleasing. Yksinkertaisuudessaan huoltoleasing toimii niin, että kaikki auton huollot, jälleenmyynnin ongelma, renkaiden vaihdot ja korjaukset sisältyvät kuukausittaiseen leasingmaksuun. 

Valitsemalla leasingin, säästät aikaa ja rahaa ulkoistaessasi autoasiat Arvalin asiantuntevalle henkilökunnalle. Sinulla säilyy päätäntävalta ja me pidämme huolen kaikista käytännön asioista. Tämän lisäksi yrityksenne helpotukseksi kannamme myös vastuun riskeistä.

Säästä aikaa
Autojen hallinnoiminen, analyysit ja raportointi vie yrityksesi ydinliiketoiminnalta turhaa aikaa.

Helppo kirjanpidollisesti. Leasingauto ei sido pääomaa omistusauton tavoin. Anna siis Arvalin huolehtia niistä ja yrityksenne välttyy ylimääräiseltä vaivalta.

Säästä rahaa
Arvalin sopimuskumppanien ansiosta saamme yrityksellenne parhaan mahdollisen ostoehdon. Vaikka olisitte sitä mieltä, että leasing ei ole vaihtoehto yrityksellenne tarpeeksi suuren pääoman ansiosta, yhteistyö Arvalin kanssa on silti mahdollista ja hyödyllistä. Voitte rahoittaa omat autonne, mutta silti hyötyä lukemattomista palveluista joita tarjoamme.

Arval pystyy neuvottelemaan suurostajana parhaat mahdolliset edut, joka näkyy lopullisessa leasing hinnassa.

Auton arvon aleneminen vaikuttaa suuresti leasingin hintaan, meidän kautta monet hyvin hintansa pitävät premium-tasoisetkin autot ovat hinnaltaan kohtuullisia.

Turvallisuus

Arvalin Active Link on yksi markkinoiden kehittyneimmistä autokannan hallintaan suunnatuista mobiiliaplikaatioista.

Tarvitsetko apua? Voit aina olla yhteydessä meihin puhelimitse  09 8254 1234 tai sähköpostitse sme@arval.fi.
 

Miksi juuri Arval?

Valitessanne Arvalin, saat leasingin tarjoamat hyödyt mutta päätäntävalta säilyy teillä.
Löydämme yhdessä kustannustehoikkaimmat ratkaisut yrityksellenne ja poistamme turhan päänvaivan teiltä, jotta voitte keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne.

 • Me välitämme. Mottomme sen kertoo; We care about cars, we care about you. Teemme aina kaikkemme palvellaksemme asikkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Arvalin valitessasi, olet taatusti hyvissä käsissä.

 • Palvelemme yli 100 000 asiakasta ympäri maailman, jonka ansiosta meillä on paljon kokemusta ja asiantuntemusta ymmärtääksemme jokaisen asiakkaamme yksilölliset tarpeet.

 • Olemme itsenäisiä. Ollessamme osa pankkia, emmekä maahantuoja, emme keskity vain tiettyihin automerkkeihin, vaan voimme löytää sinulle parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun miltä vain automerkiltä.

Mitä leasinghintaan sisältyy?

Arvonalenema
Huollot ja korjaukset
Kesä- ja talvirenkaat
Tiepalvelu
Pääsy My Arvaliin
Vastaukset kaikkiin kysymyksiisi autoasioita koskien
Mahdollisuus valita myös kattavampi sopimuspaketti, johon sisältyy enemmän palveluita, kuten esimerkiksi vakuutukset.

Mitä tapahtuu, jos autolla ajetaan enemmän kuin mitä sopimukselle on alunperin määritelty?

Tarkastamme vuosittain ajamanne kilometrit suhteutettuna sopimuskilometreihin. Mikäli sopimuskilometrit ylittyvät veloitamme autotilauksen yhteydessä sopimukselle määritellyn ylikilometriveloituksen per ylitetty kilometri. Näin ollen tiedät etukäteen, mikä on mahdollisista ylikilometreistä muodostuva kustannus.
Ajokilometrien muuttuessa sopimuskauden aikana olennaisesti, voidaan sopimuskilometrejä myös tarvittaessa muuttaa.

Voimmeko palauttaa auton ennen, kuin leasingsopimus päättyy?

Auton sopimuksen ennenaikainen purkaminen on mahdollista. Ennenaikaisesti päätettävästä sopimuksesta veloitetaan päiväkohtainen maksu, joka on määritetty sopimukselle sopimuksentekohetkellä. Päiväkohtainen maksu veloitetaan sopimuksella jäljellä olevien päivien mukaan. Voit siis laskea etukäteen, paljonko auton sopimuksen ennenaikaisen purkamisen kustannus tulisi olemaan mikäli sopimus päätettäisiin ennenaikaisesti.

Tarvitseeko meidän maksaa omavastuuta vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa omavastuu on €€€ EUR kaikissa kaskon kattavissa vahingoissa. Mikäli korjauskustannus jää alle omavastuuosuuden, koituu korjauskustannus yrityksenne maksettavaksi.

Hyötyajoneuvoissa omavastuuosuus on €€€ EUR

Kuinka autot luovutetaan?

Varastossamme olevat autot toimitamme työpaikalle tai kotiin riippuen siitä, mikä on teille sopivin vaihtoehto.
Uudet autot luovuttaa autoliike, josta auto on tilattu.

Prevent JS Alert