Car on the road Sweden

Leasingauton palautus

Kun sopimuksesi on tullut päätökseen tai sinulle on tulossa uusi ajoneuvo, on aika palauttaa vanha leasingautosi takaisin Arvalille.
Tältä sivulta löydät ohjeet ja käytännöt auton palautukseen liittyen.
 

Mihin palautan auton?

Ensisijaisesti autot palautetaan Arvalin palautuspisteeseen (SE Mäkinen, Lamminsuontie 1, 01750 Vantaa) arkisin kello 08.00-15.30. Tämä palautustapa ei aiheuta lisäkustannuksia.

Erikseen sovittaessa auto voidaan jättää kuljetettavaksi erikseen nimetyille katsastusasemille (katso lista tästä) tai autoliikkeelle, josta noudat uuden autosi. Huomioithan, että näistä vaihtoehtoisista palautustavoista voi koitua lisäkustannuksia, jotka veloitetaan sinulta tai työnantajaltasi. Mikäli sinulla on kysyttävää vaihtoehtoisista palautustavoista, ota yhteyttä Arvalin asiakaspalveluun.

Kun tiedät palautusajankohdan sekä mihin olet auton palauttamassa, ilmoita siitä sähköpostitse autopalautukset@arval.fi. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään palautuspäivänä. Huomaathan, että muista kuin ensisijaisesta palautustavasta voi seurata lisäkustannuksia.
 

Missä kunnossa auto tulee palauttaa?

Palauta autosi puhtaana ulkoa ja sisältä. Mikäli autoa ei ole asianmukaisesti puhdistettu, pesukustannuksia saatetaan joutua veloittamaan.

Muista tyhjentää auto henkilökohtaisista tavaroistasi ennen auton palautusta.

 

Mitä palautan auton mukana?

  • Kaikki autoon ja lisävarusteisiin kuuluvat avaimet ja kaukosäätimet
  • Molemmat rengassarjat
  • Ohje- ja huoltokirjat
  • Hattuhylly, vararengas, kattotelineet, lukkopultti, pölykapselit ja muut autoon kuuluvat ja/tai sen mukana tulleet lisävarusteet.
     

Vahingot

Autoihin yleensä kohdistuu pieniä ja isompiakin vahinkoja. Leasingauton palautuksen yhteydessä osa luetaan ajoneuvon käytöstä johtuvaksi normaaliksi kulumaksi, kun taas osa luetaan vaurioiksi tai normaalista poikkeavaksi kulumaksi. Kaikki vahingot tulee ilmoittaa vakuutusyhtiölle sekä Arvalille ennen palautusta. Mahdollinen vakuutusyhtiön vahinkotunnus tulee ilmoittaa Arvalille.

Katso tarkemmat ohjeet ja määrittelyt auton vahingoista palautuksen yhteydestä ajoneuvon palautus -ohjeesta.

Osta Leasingautosi

Tarjoamme mahdollisuuden ostaa leasingautosi sen sijaan, että palauttaisit sen meille. Lue aiheesta lisää Osta Leasingautosi -sivulla.

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval palveluntarjoajana:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä asiakkaitamme varten:

Olemme asiakkaidemme apuna kaikissa autoasioissa 

Keskitymme olennaiseen:

Teemme asiakkaidemme autoilusta helppoa ja huoletonta