Kumppanit ja toimittajat

OHJEITA KUMPPANEILLE JA TOIMITTAJILLE

Arvostamme toimittajiamme ja kumppaneitamme, ja pyrimme antamaan heille säännöllisesti ohjeita Arvalin kumppanuuskäytännöistä.

Arval tarjoaa huoltoa, korjausta ja vaihtorenkaita autokantansa leasingautoille sekä sijaisautoja runkovaurioita tai tapaturmavahinkoja kärsineiden autojen tilalle, toimittaa autoja lyhyessä ajassa ja järjestää niiden kätevän palautuksen.

 • HUOLTO, KORJAUS JA RENKAAT

  Tekninen osastomme – joka on tavoitettavissa puhelimitse 09 8254 1234  tai sähköpostitse maintenance@arval.fi – vastaa mielellään kysymyksiin, jos ajoneuvosi kärsii runkovaurioita, lasi pitää korjata tai vaihtaa, renkaat on vaihdettava tai ajoneuvo on toimitettu huonossa kunnossa (esim. sen sisä- tai ulkopuolella on vaurioita tai matkamittari ei toimi tms.).

 • RUNKOVAURIO TAI TAPATURMAVAHINKO

  On erittäin tärkeää, että otat yhteyttä tekniseen osastoomme puhelimitse 09 8254 1234 tai sähköpostitse damage@arval.fi, jos Arval-ajoneuvosi kärsii runkovaurioita tai tapaturmavahinkoja. Korjauksia voi suorittaa vain Arvalin yhteistyökumppani, ja ne on hyväksytettävä.

 • ARVAL-LEASINGAJONEUVON TOIMITUS

  Jos tarvitset Arval-leasingajoneuvolle toimituksen, ole hyvä ja ilmoita siitä hankintaosastolle etukäteen, sillä nopea ja sujuva toimitus edellyttää osaston etukäteishyväksyntää. Muistathan, että auton luovuttamiseen kuljettajalle tarvitaan vähintään kolme työpäivää. Arval toimittaa tarvittaessa vakuutustodistuksen, tilaa polttoainekortit ja lähettää sinulle kaikki tarvittavat asiakirjat.

 • ARVAL-AJONEUVON PALAUTUS

  Autoilijat haluavat usein palauttaa vanhan ajoneuvonsa samana päivänä, kun uusi toimitetaan heille. Jos toivot Arvalin järjestävän ajoneuvon palautuksen, ilmoita meille puhelimitse 09 8254 1234. Järjestämme nopean noudon.

 • RYHDY KUMPPANIKSI!

  Arval pyrkii tarjoamaan asiakkailleen ja kuljettajilleen mahdollisimman laadukasta palvelua. Siksi meillä on suuri määrä sopimustoimittajia, jotka täyttävät samat laatustandardit. Olemme aina innokkaita kuulemaan, mitä yritykselläsi on tarjottavana. Jos haluat ryhtyä kumppaniksemme ja tarvitset lisätietoa, soita meille: 09 8254 1234 tai laita sähköpostia info@arval.fi