FI-leaf-1001679_1920

ARVAL PALKITTIIN YHTEISKUNTAVASTUUSTA

Uutiset 17 Feb 2021

Arval on palkittu korkeimmalla mahdollisella platinatason luokituksella EcoVadis* Corporate Social Responsibility (CSR) -foorumilla. Foorumi arvioi Arvalin kuuluvan parhaimpaan yhteen prosenttiin moottoriajoneuvojen leasing- ja vuokrausalalla.  
 
Arval on huomioitu luokittelussa viitenä vuonna peräkkäin. Tämä korostaa Arvalin sitoutumista yhteiskuntavastuuseen, joka on yrityksen strategian ytimessä.  
Arval haluaa auttaa asiakkaita edistämään kestävän kehityksen periaatteita tarjoamalla kestävämpiä liikkumisratkaisuja. Yhtiön yhteisenä tavoitteena on rakentaa vahva vastuullisuuskulttuuri organisaation sisällä, jotta Arvalin työntekijät luovat vastuullisuudesta entistä keskeisemmän, arkipäivää ohjaavan pohjan. 
 ”Yritysten yhteiskuntavastuu ei ole pelkästään vastuuta – se on myös luottamusta. Tiimimme ja asiakkaamme odottavat meidän johtavan rintamaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme konkreettisia ratkaisuja matkalla kohti vastuullisempaa liikkumisstrategiaa. Näytämme esimerkkiä itse: yritämme aina testata tuotteitamme yrityksen sisällä ennen kuin esittelemme ne asiakkaille. Kestävän tulevaisuuden rakentaminen kaikille on valtava haaste, ja jokaisella arvalilaisella on työssä tärkeä rooli”, toteaa Arvalin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Alain Van Groenendael
 
Lisätietoja:  


EcoVadis toimii verkkopohjaisella yhteisalustalla ja antaa yrityksille mahdollisuuden arvioida globaalien hankkijoidensa yhteiskuntavastuuta Yrityksille annetaan pistemäärä sadasta, riippuen niiden suorituksesta neljällä eri alueella: ympäristöasioissa, työolosuhteissa, reiluissa liiketoimintakäytännöissä ja vastuullisessa hankinnassa. Jokaisella alueella Ecovadis arvioi organisaation käytäntöjä, toimintaa ja tuloksia. 

Lue lisää Näytä vähemmän