HUOLTOLEASING

HUOLTOLEASING ON ARVALIN ERIKOIS-OSAAMISALUETTA

Huoltoleasing on yleinen yritysten suosima leasingmuoto, eikä sitä tule sekoittaa rahoitusleasingiin. Arval rahoittaa auton ja huoltoleasingsopimus kattaa kaikki operatiiviset kulut, kuten; arvonaleneman, renkaat, huollot ja korjaukset. Yksi huomattavimmista hyödyistä on, että yrityksesi ei tarvitse murehtia suurista epävarmuustekijöistä, kuten autojen jäännösarvosta tai huoltokustannuksista. Huoltoleasingissä on yksi kiinteä kuukausihinta. Huomaa, että Arval on huoltoleasingiin keskittynyt yritys ja emme tarjoa rahoitusleasingia.

Miksi valita huoltoleasing?

Yritykset ulkoistavat monia vähemmän keskeisiä toimintoja niihin erikoistuneille toimijoille. Sama logiikka pätee sinunkin autokantaasi. Kun valitset huoltoleasingin, hyödyt tehtävään erikoistuneesta yrityksestä ja saat monia etuja:

  • Ulkoistat kaikki ajoneuvoon liittyvät riskit.
  • Minimoit vaivan, jonka käytät autosi tai autokantasi hallintaan.
  • Voit luottaa, että kulusi pysyvät aina hallinnassa. Veloitamme sinua kerran kuussa sopimuksen mukaisen summan.
  • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi tuhlaamatta resursseja vähemmän keskeisen osa-alueen hoitamiseen.
  • Arval auttaa autosi huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa.
  • Arval kantaa vastuun arvonalenemisesta.
  • Kokonaiskulusi ovat pienemmät verrattuna rahoitusleasingiin sekä auton suoraan ostoon.

Tunnet liiketoimintasi, ja me tunnemme omamme. Voit luottaa täysin laajaan asiantuntemukseemme.

Alla hieman kohtaamistamme väärinkäsityksistä:

En voi valita mallia tai hyödyntää erikoistarjouksia.

Arvalin tarjoama kokonaiskustannus vertailu  kaikkien merkkien, tyyppien ja mallien kanssa milloin tahansa sekä ostovoimamme takaa alhaisemmat  mahdolliset kulut.

 Huoltoleasing on kalliimpaa kuin ostaminen.

Itse asiassa huoltoleasing ja ostaminen maksavat suunnilleen saman verran. Erona on kaikki se vaiva, jolta säästämme sinut. Ymmärrämme, että haluat silti verrata nykytilannettasi mahdolliseen tulevaan tilanteeseen. Useimmat yritykset vertaavat menneitä kustannuksia tuleviin leasingkustannuksiin.

 En vaihda ajoneuvoa kovin usein, joten on parempi ostaa suoraan.

Ei pidä paikkaansa. Arval voi myös tarjota 5-8 vuotisia  sopimuksia, jotka täyttävät tarpeesi pitkään ilman uusimisen tarvetta ja takaavat halutun tasoisen autokannan hallintapalvelun, optimoidut kustannukset ja ennustettavuuden.