Leasing työntekijöillesi

Leasing työntekijöillesi

Arvalin palvelut tekevät työntekijöidesi työsuhdeautoilusta helpompaa, yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa. Palkaksi tästä saat tyytyväiset työntekijät, jotka arvostavat työsuhdeautoilun helppoutta.

 • Kuljettajasi auttavat pitämään kulut alhaisina

  Arvalin asiakkaiden juoksevat kulut pienenevät keskimäärin 10 %. Miten teemme sen? Yksinkertaisesti parantamalla kuljettajiesi toimintaa ratin takana. Kuljettajat ovat aktiivisesti mukana autonsa käytössä ja saavat siitä tietoa: neljännesvuosikatsaus vertaa vahinkohistoriaa, huoltokuluja, polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä asetettuihin standardeihin.

 • Leasingin helppous työntekijöillesi

  Vain yksi yhteyshenkilö

  Arval hoitaa kaiken, joka liittyy autoilijan kanssa tehtävään leasingsopimukseen: ajoneuvon valinta ja varustus yrityksen autopolitiikan pohjalta, ajoneuvon tilaus ja hallinta sekä autoilijan opastaminen mm. ympäristö- ja turvallisuusasioissa. Hoidamme mahdolliset reklamaatiot, ohjeistamme huolloissa ja hoidamme vauriotilanteet, jos niitä sattuu.

   Valpas ja tietoinen kuljettaja

  Kommunikointi on avain Arvalin ja kuljettajien välisen suhteen onnistumiseen. Siksi tarjoamme kuljettajille jatkuvaa tietoa mobiilisovellusten kautta sekä pääsyn tietoarkiston sisältävälle verkkoalustalle. Näin kuljettajasi saavat säännöllisesti tietoa siitä, miten he käyttävät leasingajoneuvoa, ja ovat tietoisia sen kustannuksista. 

  Kuljettajiesi tyytyväisyyden mittaaminen

  Haluamme varmistaa, että kuljettajasi näkevät yhteistyön Arvalin kanssa hyödyllisenä. Siksi teemme säännöllisesti kyselyjä mm. ajoneuvon kunnosta sekä saadun palvelun laadusta ja nopeudesta toimitushetkellä ja sen jälkeen. Otamme myös kiitollisena vastaan mahdollisia parannusehdotuksia.

   
Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset