Etusivu > Oma vai leasing > Huoltoleasing

Mitä on huoltoleasing?

Huoltoleasing: älykäs tapa hoitaa autokantaa

Miksi valita huoltoleasing suoran ostamisen tai muiden rahoitustapojen sijasta? Koska otamme vastuun lukuisista palveluista sillä välin, kun keskityt ydinliiketoimintaasi.

Mitä on huoltoleasing?

Kun valitset huoltoleasingin auton suoran ostamisen sijasta, maksat joka ajoneuvosta yhden osuuden kuussa. Vastineeksi Arval – joka omistaa auton – hoitaa kaikki oheistoiminnot. Esimerkki:

  • Ulkoistat kaikki huoltoon, ylläpitoon, korjauksiin, vakuutuksiin, sijaisautoihin ja koko työkuormaan liittyvät riskit.
  • Työkuormalla tarkoitetaan autoilija- ja ajoneuvohallintoa, valvontakuluja, raportointia, konsultointia ja muuta päivittäistä autokantatoimintaa.
  • Hallitset ulkoistuksen tason: päätät etukäteen, miten suuren osan riskistä annat meidän kantaa.

 

Miksi valita huoltoleasing?

Yritykset ulkoistavat monia vähemmän keskeisiä toimintoja erikoistuneille toimijoille. Sama pätee sinunkin autokantaasi. Kun valitset huoltoleasingin, hyödyt tehtävään erikoistuneesta yrityksestä ja saat monia etuja:

  • Ulkoistat kaikki ajoneuvoon liittyvät riskit.
  • Minimoit ajan, jonka henkilökuntasi käyttää autokannan hallintaan.
  • Voit luottaa, että kulusi pysyvät aina hallinnassa.
  • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi tuhlaamatta resursseja vähemmän keskeisen alueen hoitamiseen.

Tunnet liiketoimintasi, ja me tunnemme omamme. Voit luottaa täysin laajaan asiantuntemukseemme.

 

Voit olla väärässä...

En voi valita mallia tai hyödyntää erikoistarjouksia.

Arvalin tarjoama TCO on vertailukelpoinen kaikkien merkkien, tyyppien ja mallien kanssa milloin tahansa, ja ostovoimamme takaa pienimmät mahdolliset kulut.

Huoltoleasing on kalliimpaa kuin ostaminen.

Itse asiassa huoltoleasing ja ostaminen maksavat suunnilleen saman verran. Erona on kaikki se vaiva, jolta säästämme sinut. Ymmärrämme, että haluat silti verrata nykytilannettasi mahdolliseen tulevaan tilanteeseen. Useimmat yritykset vertaavat menneitä kustannuksia tuleviin leasingkustannuksiin.

En vaihda ajoneuvoa kovin usein, joten on parempi ostaa suoraan.

Ei pidä paikkaansa. Arval voi myös tarjota 5-vuotisia tai pidempiä sopimuksia, jotka täyttävät tarpeesi pitkään ilman uusimisen tarvetta ja takaavat halutun tasoisen autokannan hallintapalvelun, optimoidut kustannukset ja ennustettavuuden.