Home > Oma Vai Leasing > Huoltoleasing

Mitä on huoltoleasing?

Huoltoleasing: älykäs tapa hoitaa autokantaa

Miksi valita huoltoleasing suoran ostamisen tai muiden rahoitustapojen sijasta? Koska otamme vastuun lukuisista palveluista sillä välin, kun keskityt ydinliiketoimintaasi.

Kun valitset huoltoleasinginauton suoran ostamisen sijasta, maksat joka ajoneuvosta yhden summan  kuukaudessa. Vastineeksi Arval – joka omistaa auton – hoitaa kaikki oheistoiminnot. Esimerkiksi:

  • Ulkoistat kaikki huoltoon, ylläpitoon, korjauksiin, vakuutuksiin, sijaisautoihin ja koko työkuormaan liittyvät riskit.
  • Työkuormalla tarkoitetaan kuljettaja- ja ajoneuvokantahallintoa, kustannusten seuraamista, raportointia, konsultointia ja muuta päivittäistä autokantaan liittyvää toimintaa.
  • Sinä hallitset ulkoistuksen tason: päätät etukäteen, miten suuren osan riskistä annat meidän kantaa.

 

Miksi valita huoltoleasing?

Yritykset ulkoistavat monia vähemmän keskeisiä toimintoja niihin erikoistuneille toimijoille. Sama logiikka pätee sinunkin autokantaasi. Kun valitset huoltoleasingin, hyödyt tehtävään erikoistuneesta yrityksestä ja saat monia etuja:

  • Ulkoistat kaikki ajoneuvoon liittyvät riskit.
  • Minimoit ajan, jonka henkilökuntasi käyttää autokannan hallintaan.
  • Voit luottaa, että kulusi pysyvät aina hallinnassa.
  • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi tuhlaamatta resursseja vähemmän keskeisen osa-alueen hoitamiseen.

Tunnet liiketoimintasi, ja me tunnemme omamme. Voit luottaa täysin laajaan asiantuntemukseemme.

 

Voit olla väärässä...

En voi valita mallia tai hyödyntää erikoistarjouksia.

Arvalin tarjoama kokonaiskustannus vertailu  kaikkien merkkien, tyyppien ja mallien kanssa milloin tahansa sekä ostovoimamme takaa alhaisemmat  mahdolliset kulut.

Huoltoleasing on kalliimpaa kuin ostaminen.

Itse asiassa huoltoleasing ja ostaminen maksavat suunnilleen saman verran. Erona on kaikki se vaiva, jolta säästämme sinut. Ymmärrämme, että haluat silti verrata nykytilannettasi mahdolliseen tulevaan tilanteeseen. Useimmat yritykset vertaavat menneitä kustannuksia tuleviin leasingkustannuksiin.

En vaihda ajoneuvoa kovin usein, joten on parempi ostaa suoraan.

Ei pidä paikkaansa. Arval voi myös tarjota 5-8 vuotisia  sopimuksia, jotka täyttävät tarpeesi pitkään ilman uusimisen tarvetta ja takaavat halutun tasoisen autokannan hallintapalvelun, optimoidut kustannukset ja ennustettavuuden.

Prevent JS Alert