Home > Tietoja Arvalista > Miksi Valita Leasing

Lease- and fleet management company, serving its customers worldwide

Arval vie palvelun pidemmälle. Mitä tahansa eteesi tulee, nimetty avainhenkilösi ja asiakastiimisi osaa auttaa siinä parhaiten.

Mietit varmaan, miten tunnemme toiveenne ja vastaamme niihin. Katso itse.

Arval tuo yksilöllisen lähestymistavan autoleasingtoimintaan

Keskitymme ja tutustumme sinuun ja kuljettajiisi. Monien mielestä autoleasing on yritysten välistä palvelua. Arval näkee sen ihmisten välisenä palveluna – yksilöllisenä leasingpalveluna.

Yksi yhteyshenkilö joka tuntee autoasiasi hyvin

Sinulla on oma nimetty yhteyshenkilö jokapäiväisiä autoasioita varten. Tilanteessa kuin tilanteessa – esimerkiksi auton hankinnassa tai ajoneuvosi huolto- ja korjaustapahtumissa – voit luottaa omaan asiantuntijaasi, joka on läheisessä yhteistyössä sinun ja autosi kanssa. Arvalin yhteyshenkilö löytää ratkaisut jokapäiväisiin ongelmiisi, joihin saatat törmätä.     

 

Arvalin asiakaspalvelutiimi hoitaa sinun asiasi joustavasti

Asiakaspalvelutiimi varmistaa, että voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Sinulle nimetään asiakaspalvelutiimi ja avainhenkilö, joka on ensisijainen kontaktisi. Hän työskentelee asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa, neuvoo auton huollossa, renkaiden vaihdossa ja jos tarvetta, järjestää väliaikaisen auton käyttöösi.  

Me varmistamme, että olemme lähempänä asiakasta kuin muut toimijat. Ainutlaatuinen toimintamallimme antaa asiakkaillemme suuren toimijan mittakaavahyödyt, kun samalla asiakkaamme nauttivat pienen toimiston kotoisuuden eduista. Me huolehdimme, että yhteydenpito pysyy asiakaspalvelumme otteessa.     

Leasing, yhteiskäyttöauto, leasingvertailu

Yrityksesi tarpeet täyttävä autopolitiikka


 

Arval pyrkii rakentamaan pitkiä asiakassuhteita ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Suhteen rakentamisen avain on tehokas autokannan hallinta, jonka perustana on hyvä yritysautopolitiikka.
 

Sinulle sopiva autopolitiikka

Arval määrittää yritykselle parhaan autopolitiikan neljän pääkeinon avulla: Tarkastelemme teknisiä ja taloudellisia tekijöitä ja selvitämme politiikan henkilöstö- ja yritysvastuuvaikutukset. Takaamme sinulle parhaiten sopivan ajoneuvovalikoiman ja tarjoamme parhaat rahoitus- ja palveluvaihtoehdot. Lyhyen tai pitkän aikavälin tarpeesi sopivat taatusti budjettiisi. Arval tukee myös henkilöstön motivaatiota sekä turvallista ja ympäristöä säästävää autopolitiikkaa.

 

Hyödyt sinulle ja kuljettajillesi

Hyvä ja järkevä autopolitiikka auttaa varmistamaan vakaat ja ennustettavat autokantakustannukset, optimoi kuljettajiesi ajoneuvojen käytön ja pienentää oikeudellisia, yhteiskunnallisia ja työturvallisuuteen liittyviä riskejä. Kuljettajasi tietävät oikeutensa ja velvollisuutensa, ja heitä kohdellaan hyvin, mikä lisää motivaatiota.

 

"Arvalin Markus Kangasmäki on avain asiakastyytyväisyyteemme. Nopeat ja asiantuntevat vastaukset kysymykseen, kuin kysymykseen. Erinomainen asiakaspalvelukokemus hänen kanssaan työskentelystä!" 

-Asiakaspalaute 2018

Yritysleasing, leasing.

Kuljettajasi auttavat pitämään kulut alhaisina

Arvalin käyttöliittymän kautta kuljettajasi voivat valita auton, hallita ja huoltaa ajoneuvojaan. Kuljettajat saavat digityökaluilla tietoja autojensa käytöstä, mikä auttaa hallitsemaan kuluja.

Vain yksi yhteyshenkilö

Arval hoitaa kaiken, joka liittyy autoilijan kanssa tehtävään leasingsopimukseen: ajoneuvon valinta ja varustus yrityksen autopolitiikan pohjalta, ajoneuvon tilaus ja hallinta sekä autoilijan opastaminen mm. ympäristö- ja turvallisuusasioissa. Hoidamme mahdolliset reklamaatiot, ohjeistamme huolloissa ja hoidamme vauriotilanteet, jos niitä sattuu.

 

Valpas ja tietoinen kuljettaja

Kommunikointi on avain Arvalin ja kuljettajien välisen suhteen onnistumiseen. Siksi tarjoamme kuljettajille jatkuvaa tietoa mobiilisovellusten kautta sekä pääsyn tietoarkiston sisältävälle verkkoalustalle. Näin kuljettajasi saavat säännöllisesti tietoa siitä, miten he käyttävät leasingajoneuvoa, ja ovat tietoisia sen kustannuksista.

 

Juoksevat kulut hallintaan

Arvalin asiakkaiden juoksevat kulut pienenevät keskimäärin 10 %. Miten teemme sen? Yksinkertaisesti parantamalla kuljettajiesi toimintaa ratin takana. Kuljettajat ovat aktiivisesti mukana autonsa käytössä ja saavat siitä tietoa: neljännesvuosikatsaus vertaa vahinkohistoriaa, huoltokuluja, polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä asetettuihin standardeihin.

 

Kuljettajiesi tyytyväisyyden mittaaminen

Haluamme varmistaa, että kuljettajasi näkevät yhteistyön Arvalin kanssa hyödyllisenä. Siksi teemme säännöllisesti kyselyjä mm. ajoneuvon kunnosta sekä saadun palvelun laadusta ja nopeudesta toimitushetkellä ja sen jälkeen. Otamme myös kiitollisena vastaan mahdollisia parannusehdotuksia.

Kuljettajille suunnitellut digitaalipalvelut

Arval tarjoaa kuljettajillesi uusinta teknologiaa: mobiilisovellukset paitsi antavat heille tietoa ajoneuvon käytöstä, myös auttavat heitä kehittämään taitojaan ratin takana.
Kuva

My Arval Mobile

Tavoitteenamme on tarjota kuljettajalle parhaat työkalut arjen helpottamiseen. My Arval Mobile on uusi kuljettajan sovellus, joka tekee leasingautosta huolehtimisesta helppoa ja nopeaa. Sovellus sisältää runsaasti ominaisuuksia, joilla kuljettaja voi räätälöidä palvelun juuri omia tarpeitaan vastaavaksi.

Sovelluksessa kuljettaja pääsee näkemään oman ajoneuvonsa tiedot ja saa selkeät ohjeet, kuinka toimia sopimuskauden päättyessä. Kaikki sopimukseen sisältyvät palvelut ovat käden ulottuvilla. Sovellus on dynaaminen ja helppokäyttöinen. Räätälöidyt ominaisuudet vastaavat kuljettajan monipuolisiin liikkumistarpeisiin ja säästävät aikaa.

My Arval Mobile tarjoaa kuljettajalle:

  • Pääsyn tärkeisiin ajoneuvon asiakirjoihin

  • Lähimmät huoltokumppanit ja varauspalvelun

  • Arkiston, josta löydät kaikki Arvalilta tulleet viestit ja asiakirjat

  • Omat tilastosi

  • Suoran yhteyden Arvaliin sähköpostilla tai puhelimella

Sovellusta päivitetään säännöllisesti toimintoja lisäämällä ja käyttökokemusta parantamalla.

My Arval Mobile sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille ja se on helppo löytää sovelluskaupasta.


App Store


Google Play

Arvalin sitoumukset

Neuvomme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Neuvomme ja autamme luomaan yritysautopolitiikan, joka täyttää organisaation tarpeet.

Kuva

Hallinnoimme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Hallinnoimme autokantaasi ja työsuhdeautoilijoitasi.

Kuva

Raportoimme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Tarjoamme kattavat raportit autokannasta päätöksenteon ja budjetoinnin helpottamiseksi

Kuva

Sitoudumme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Sitoudumme asiakkaisiimme palvelulupauksien kautta.

Kuva

PALVELUTASOSOPIMUS: TYYTYVÄISYYTESI ON TAVOITTEEMME

Leasing-yritys Arval tarjoaa asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin sopivia leasing-autoja ja autokantaratkaisuja

Laadimme takuut ja palveluperiaatteet yhdessä kanssasi etukäteen Palvelutasosopimuksella. Asiakkaamme ovat parhaita puolestapuhujiamme, ja teemme aina kaikkemme, jotta olet pysyvästi tyytyväinen meihin.

- Laadimme selkeät prosessit ja palveluperiaatteet, jotta tiedät mitä odottaa.
- Teemme säännöllisesti kyselyjä ja mittaamme suoritustamme ja tyytyväisyyttäsi
- Jokainen tyytymättömyyden ilmaus on reklamaatio syystä riippumatta.
- Sitoumuksemme tarkoittaa, että saat mitä tilaat

Prevent JS Alert