Liikkuvuusratkaisut

Liikkuvuusratkaisut: Enemmän kuin vain neljä pyörää

Arval tarjoaa asiakkailleen muutakin, kuin vain auton. Voit luottaa siihen, että Arval, osana BNP Paribasta, löytää ratkaisuun jokaiseen tarpeeseen.

  • Huoltoleasing

    Huoltoleasing on Arvalin tärkein ja suosituin palvelu. Huoltoleasing on auton suoraan ostamiseen verrattuna parempi tapa kustannusten ennakoimiseen ja yllättävien kulujen välttämiseen. Huoltoleasingsopimukselle saat sisällytettyä kaikki autoiluun liittyvät kustannukset, jolloin tiedät tarkalleen mitkä autoilun kustannukset ovat.

  • Pitkäkestoinen leasingratkaisu

    Arval pyrkii rakentamaan pitkiä asiakassuhteita ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Suhteen rakentamisen avain on tehokas autokannan hallinta, jonka perustana on hyvä yritysautopolitiikka. Pitkän aikavälin vuokraus on helppo ja kustannustehokas tapa rahoittaa ja hallita liikeajoneuvoja. Sen avulla voit vuokrata autoja sitomatta pääomaa niiden hankintaan. Arvalin pitkän aikavälin vuokrasopimukset kestävät 2–5 vuotta (ja tarvittaessa pitempäänkin). Saat käyttöösi uusia autoja ilman alkukustannuksia. Voit sen sijaan budjetoida menosi kiinteänä kuukausimääränä. Tarjoamme laajimman valikoiman malleja, ja kilpailukykyiset kulumme vaikuttavat positiivisesti ostovoimaamme. Hoidamme puolestasi kaiken huoltoon ja renkaisiin liittyvän, ja toimitamme tarvittaessa sijaisautot. Teemme auton – tai autokannan – käytöstä vaivatonta.

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset