Arvalin kuvaus

Tietoa Arvalista

Vuonna 1989 perustettu ja BNP Paribasin kokonaan omistama Arval on erikoistunut täyden palvelun ajoneuvoleasingiin. Arval tarjoaa asiakkailleen – suurille kansainvälisille yrityksille, pk-yrityksille ja yksityishenkilöille – räätälöityjä ratkaisuja, jotka optimoivat liikkuvuuden helppouden ja autoiluun liittyvät riskit. Arval on äskettäin laajentanut asiakassegmenttejään yksityishenkilöihin. Arvalin asiakaslupauksen perustana olevan asiantuntijaneuvonnan ja palvelun laadun varmistavat 30 maassa toimivat noin 7 000 työntekijää. Arvalilla on tienpäällä kansainvälisesti yhteensä 1 193 910 ajoneuvoa eri puolilla maailmaa (joulukuussa 2018). 

 • ARVAL YRITYKSENÄ

  Arval on yksi Element-Arval Global Alliancen perustajista. Kyseessä on autokannan hallinnan pitkäaikaisin strateginen liittouma ja maailmanlaajuinen suunnannäyttäjä, jolla on 3 miljoonaa ajoneuvoa 50 maassa. BNP Paribasissa Arval kuuluu vähittäispankkitoimintaan.

 • ARVALIN MISSIO

  Tehtävämme on tarjota käteviä, tehokkaita ja joustavia autonkäyttöratkaisuja yksityishenkilöille ja kaikenkokoisille yrityksille.

 • ARVALIN LUPAUS

  Asiantuntevan neuvonnan sekä nopean ja täsmällisen palvelun ansiosta Arvalin asiakkaat ovat tyytyväisiä. Kaikki mitä teemme, perustuu siihen, että asiakkaista, kuljettajista ja ajoneuvoista todella välitetään.

 • TUOTTEEMME JA PALVELUMME

  Arvalin tuotteet ja palvelut on räätälöity asiakkaiden menestyksen mahdollistamiseksi. Tarjoamme täyden valikoiman autokannan leasingtuotteita ja -palveluita.

  • Pitkäaikaisvuokraus – tunnetaan myös ajoneuvojen leasingina tai yrityssopimusvuokrauksena – on vaivaton tapa vuokrata yrityksen henkilö- ja pakettiautoja 2, 3, 4 tai 5 vuodeksi. Se sopii erinomaisesti paljon kilometrejä ajaville yrityskuljettajille tai työntekijöiden rekrytoinnin ja sitouttamisen välineeksi.
   

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä asiakkaitamme varten:

Olemme asiakkaidemme apuna kaikissa autoasioissa 

Keskitymme olennaiseen:

Teemme asiakkaidemme autoilusta helppoa ja huoletonta