Home > Liikkuvuus Autokanta Ratkaisu > Kansainväliset leasingpalvelut | Leasingautot ja autokannan hallinta

Kansainväliset leasingpalvelut | Leasingautot ja autokannan hallinta

KANSAINVÄLISEN AJONEUVOKANNAN ULKOISTAMINEN ARVALILLE

Yrityksesi autokannan ulkoistus on loistava tapa säästää aikaa ja rahaa. Arvalin ainutlaatuinen One Arval -konsepti tekee sen mahdolliseksi: samankaltaiset palvelut kaikissa 29 Arval-maassa.

Arval löytää juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavan autopolitiikan. Hallinnoimme kansainvälisesti ajoneuvoja ja huolehdimme kuljettajista sekä tarjoamme ajantasaista tietoa autokannastasi. Toisin kuin monet muut autokannan hallinnointia tarjoavat yritykset, emme sälytä sinulle odottamattomia kuluja. Pidämme huolta sinun ja kuljettajiesi tilanteesta säännöllisesti. Otamme pienetkin tyytymättömyyden ilmaukset yhtä vakavasti kuin reklamaatiot. Olemme sitoutuneet tunnuslauseeseemme: We care about cars. We care about you – sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Neuvomme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Neuvomme ja autamme luomaan yritysautopolitiikan, joka täyttää organisaatiosi tarpeet.

Kuva

HALLINNOIMME

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Hallinnoimme autokantaasi ja työsuhdeautoilijoitasi.

Kuva

Raportoimme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Tarjoamme kattavat raportit autokannasta päätöksenteon ja budjetoinnin helpottamiseksi

Kuva

Sitoudumme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Sitoudumme asiakkaisiimme palvelulupauksien kautta.

Kuva

Kansainväliset leasingpalvelumme: Arvalin leasing- ja autokantaratkaisut räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti

Keskitymme ja tutustumme sinuun ja kuljettajiisi. Monien mielestä autoleasing on yritysten välistä palvelua. Arval näkee sen ihmisten välisenä palveluna – yksilöllisenä leasingpalveluna.

Kansainväliset palvelut

Kansainväliset palvelut: samat käytännöt 29 maassa

 Tämä Arvalin sinulle räätälöimä ratkaisu, on mukautettu yksilöllisiin kansainvälisiin tarpeisiisi. Ehdotamme yhtenäisiä tuotteita ja palveluja kaikissa toimintamaissasi.  Kansainvälinen lähestymistapa kulujen valvontaan ja kokonaisvaltainen sitoumus auttavat saavuttamaan haastavat yhteiskunnalliset ja ympäristöön liittyvät tavoitteesi.

Teemme valtakunnanrajat ylittävästä autokannan hoitamisesta yksinkertaista. Toimimme 29 maassa, joten voit luottaa Arvaliin, missä autokantasi sijaitseekin. Voit asettaa kaikille kalustopäälliköille ja kuljettajille saman toimintajärjestelmän: näin kaikki käyttävät samaa kansainvälistä ratkaisua. My Fleet Trends -verkkoalusta tarjoaa yhden yhdistetyn tietoaineiston koko autokantasi toiminnasta.

Käytössäsi on kansainvälisestä yhteistyöstä vastaava yhteyshenkilö, joka käy säännöllisesti läpi autokantasi strategiset ja taktiset asiat kanssasi. Hän auttaa sinua laatimaan yritysautopolitiikan ja pienentämään omistamisen ja liikkumisen kokonaiskustannuksia.

Yksi yhteyshenkilö

Yksi yhteyshenkilö, joka tuntee yrityksesi hyvin

Kansainvälinen yhteyshenkilösi koordinoi paikallisten asiakaspalveluhenkilöiden työtä. He ovat sinun ja kuljettajiesi omat yhteyshenkilöt kaikissa autokantasi hoitamiseen liittyvissä arjen asioissa. Tilanteessa kuin tilanteessa – esim. parhaan paikallisen sopimuksen neuvottelussa tai huollon ja korjauksen hoidossa – voit luottaa omaan asiantuntijaasi, joka muodostaa läheisen yhteistyösuhteen sinun ja henkilöstösi kanssa.

Kalustopäällikköjen kanssa tekemänsä yhteistyön lisäksi asiakaspalveluhenkilöt ovat myös tietoisia jokaisen kuljettajan henkilökohtaisesta palvelukokemuksesta. Arvalin asiakapalveluhenkilö pystyy löytämään joka pulmaan ratkaisun, joka noudattaa kanssasi solmittuja sopimuksia.

Asiakaspalvelutiimi

Arvalin asiakaspalvelutiimi hoitaa autokantasi sujuvasti

Asiakaspalvelutiimi varmistaa, että olet aina toimintamme ytimessä. Tiimin keskeinen henkilö on nimetty yhteyshenkilösi, joka on ensisijainen yhteyshenkilösi. Hänen kanssaan työskentelee asiantuntijoista koostuva asiakaspalvelutiimi, joka mm. ohjeistaa autojen huolloissa, renkaiden vaihdoissa ja järjestää tarvittaessa sijaisautot.

Meillä on tällä hetkellä 104 asiakaspalvelutiimiä ympäri maailmaa. Näin ollen olemme lähempänä asiakkaitamme kuin muut toimijat. Ainutlaatuinen rakenteemme sallii meidän hyödyntää kaikkia maailmanlaajuisen verkostomme etuja, ja samalla asiakkaamme voivat nauttia hyödyistä, joita 104 pienyritystämme tarjoaa – näin emme koskaan menetä yksilöllistä lähestymistapaa.

Arval My Fleet Trends: työkalu, joka auttaa tekemään oikeita liiketoimintaratkaisuja globaalilla tasolla

Saat työkaluja, joiden avulla teet oikeita ratkaisuja ja pysyt aina edellä kilpailijoita. My Fleet Trends lisää älyä, nopeutta ja tehokkuutta. Varmista, että liiketoimintasi on sitä, mitä sen pitäisi olla.

 

Tiedämme, että oikea-aikainen ja paikkansapitävä tieto autokannastasi on tärkeää. Siksi kehitimme My Fleet Trends -sovelluksen. Saat ympärivuorokautista tietoa autokannastasi. Koska toimintaamme kuuluu 2 miljoonaa ympäri maailman rekisteröityä ajoneuvoa, voimme tarjota aidosti kansainvälistä palvelua.

Yhdistämme 29 maan (ja 14 kumppanuusmaan) kalustotiedot, jotta näet helposti koko autokantasi yhdellä silmäyksellä. Sovelluksemme avulla voit seurata autokantaasi monin tavoin. Autokannan tiedot esitetään lyhyesti selkeissä kaavioissa ja taulukoissa, joista löydät helposti tarvitsemasi tiedot. Autokannan kustannukset, kilometrit, polttoaineen kulutus ja hiilijalanjäljen kaltaiset yritysvastuutavoitteet; löydät kaikki tärkeimmät tiedot helppokäyttöisessä muodossa.

Tarjoamme myös simulaattorin, jonka avulla voit kartoittaa muutosten vaikutuksen liiketoimintaasi (esim. käyttämäsi ajoneuvo). Autamme säästämään paitsi rahaa, myös sitä, mistä on eniten pulaa: aikaa.

 

Palvelumme avulla voit seurata työpöydältäsi käsin autokantasi tärkeimpiä tietoja:

  • Ajoneuvojen jakauma merkeittäin
  • Autokannan aktiivisuus ja suorituskyky
  • Taloudellinen yleisnäkymä
  • Kuljettajien tyytyväisyys ja ajosuoritukset
  • Polttoaineen kulutus, polttoainekustannukset ja vakuutukset
  • Matkojen kesto, kilometrimäärät
  • Hiilidioksiditrendien seuranta kolmelta viime vuodelta
  • Markkinatrendien ja maiden välisten vertailukohtien seuranta
  • Total Cost of Ownership (TCO) -seuranta

Vertailukohtamoduuli

Haluaisitko tietää, miltä autokantasi näyttää verrattuna muihin maailmanlaajuisesti? Vertailukohtamoduulin avulla voit verrata autokantasi tietoja Arvalin kansainvälisiin näytteisiin. Pidämme sinut ajan tasalla ajoneuvoistasi, missä ne ovatkin, aina hiilidioksidipäästöistä käyttämiesi valmistajien seurantaan.

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing
Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Markkinatrendimoduuli

Markkinatrendimoduulin avulla pysyt ajan tasalla alan viimeisimmistä kehityksistä. Seuraa suosituimpia automalleja maailmalla tai polttoaineen hintaa jne.

Prevent JS Alert