Suuri autokanta

Suuren autokannan ratkaisut: laatukumppanuus

Kumppanuus, joka tukee yrityksesi autokantaa, kuljettajiasi ja liiketoimintasi menestymistä. Ammattitaitoiset asiantuntijamme tarjoavat nopeita ja luotettavia ratkaisuja, ja selkeät ja mitattavissa olevat mittarimme varmistavat erittäin korkeat laatustandardit koko kumppanuutemme ajan.


Suuren autokannan hallinta tarkoittaa liiketoiminnan ja kuljettajien tarpeiden tasapainottelua taloudellisten, toiminnallisten ja yrityksen yhteiskuntavastuuseen liittyvien kasvavien paineiden kanssa. Arvalin suuren autokannan ratkaisuja hyödyntämällä saat avuksesi ainutlaatuisia, asialleen omistautuneita asiantuntijoita, joilla on tukenaan dataa ja selkeät suorituskykymittarit. Anna Arvalin keskittyä autokantaasi ja kuljettajiisi, niin voit itse keskittyä liikkeenjohtoon.


Oma asiakaspalvelutiimisi

Sinua palvelee meillä asialleen omistautunut asiantuntijoista koostuva asiakaspalvelutiimi, joka toimii omana ”minileasingyrityksenäsi”. Tiedät aina tarkalleen, kehen voit ottaa yhteyttä: omaan asiakaspalvelijaasi, hankinta-asiantuntijaan, rengasasiantuntijaan, korvauksista ja onnettomuuksista vastaavaan tai kuljettaja-asioista vastaavaan henkilöön. Voit nauttia palvelun jatkuvuudesta, jonka takaa yksi, autokantasi historian tunteva tiimi.


Ratkaisumme

5 vastausta keskeisiin tarpeisiisi
Arvalin ydinarvoja ovat huolenpito, asiantuntijuus ja yksinkertaisuus. Tähän pohjautuen tarjoamme yritysten autokantaratkaisuja koskevan viisikohtaisen palvelun. Arvalin avulla voit delegoida koko autokannan hallinnan meille kuljettajaviestintä mukaan lukien. Tämä keventää päivittäistä kuormitustasi ja vapauttaa aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi. Asiantuntijatiimimme analysoi jatkuvasti autokannan tarpeitasi ja tunnistaa liiketoiminnallesi oikeat ajoneuvot ja palvelut - olipa kyseessä sitten lyhyt- tai pitkäaikainen vuokraus tai autokannan sähköistäminen ja siihen liittyvät ratkaisut. Arvalin tuntee ja tukee yrityksesi tarpeita autoilussa.

SMaRT-palvelumme

Kestävän kehityksen liikkuvuus- ja vastuullisuustavoitteita tukevan SMaRT-palvelun tarjoaa vain Arval. Tämä liikkumista kohti ympäristöystävällisempää, vihreää liikennettä koko Euroopassa ohjaava uusi menetelmä voi auttaa määrittelemään ja toteuttamaan strategian, jolla autokanta siirtyy uusiin energiamuotoihin. Lähestymme asiaa vaiheittain sisältäen määritellyt tulevaisuuden liikkuvuus- ja autokantastrategiatavoitteet, markkinatietojen vertailuanalyysin ja nykyisen autokannan arvioinnin suhteessa yritysten yhteiskuntavastuun suorituskykymittareihin. SMaRT-palvelun myötä Arval mahdollistaa autokantasi hiilijalanjäljen pienentämisen.

 • Talousjohtaja

  Talousjohtaja

  "Autokantani koko edellyttää monien mittarien valvontaa kustannusten ja suorituskyvyn seuraamiseksi. Strategiset ja toiminnalliset raportit ovat saatavilla My Arval -verkkotililtä. Arval One Fleet -palvelu tarjoaa myös kaikille toimintamaillemme yhteisen yksinkertaistetun sopimuksen."

 • Henkilöstöpäällikkö

  Henkilöstöpäällikkö

  "On tärkeää, että meillä on laaja valikoima ajoneuvo- ja liikkumisvaihtoehtoja, jotta saamme houkuteltua parhaat työntekijät. Työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Minun täytyy olla vakuuttunut siitä, että kaikista työntekijöistäni huolehditaan hyvin aina, kun he käyttävät yrityksen ajoneuvoa. Työntekijöideni on saatava koulutusta, huolenpitoa ja neuvontaa todellisilta asiantuntijoilta. Arval täyttää kaikki nämä ehdot."

 • Osastopäällikkö

  Osastopäällikkö

  "Kuljettajieni on oltava mahdollisimman itsenäisiä, jotta minun ei tarvitse käyttää kaikkea aikaani autokantaongelmien selvittämiseen. My Arval Mobile -sovellus tekee puolestani kaiken työn: se kertoo kuljettajille vuokrasopimukseen sisältyvistä palveluista, paikantaa autokorjaamot ja huoltoasemat sekä toimii sähköisenä lompakkona. Nyt minulla on enemmän aikaa keskittyä osaston strategiaan."

 • Kansainvälisen kaluston päällikkö

  Kansainvälisen kaluston päällikkö

  "Hallinnoin ajoneuvoja niin kotimaan pääkonttorilta kuin monista maista ympäri Eurooppaa. Odotan leasingyrityksen tuntevan tarpeemme ja vaatimuksemme, missä sitten olemmekin. Arval International Business Office -tiimi on aina meidän ja kansainvälisen kalustomme hallinnan tukena aina, kun sitä tarvitaan."

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset