Arval Connect devices

Yritysautoilun kustannukset ja energiasiirtymä haltuun

Blogi 9 Mar 2023

Yritysautoilun kustannukset ja energiasiirtymä haltuun

Kustannusten hallinta ja ympäristöasiat ovat monille yrityksille tärkeämpiä kuin koskaan. Puolijohdepula ja inflaatiopaineet piinaavat ja samaan aikaan yhteiskuntavastuun merkitys kasvaa. Moni yritys haluaa kantaa yhä enemmän oman vastuunsa liikenteen energiasiirtymän nopeuttamisessa ja päästövähennyksissä. Arval Connect helpottaa näiden haasteiden voittamisessa.

Arval Connectiin siirtyminen on helppoa. Siirtymä räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin. Arval lupaa lisäksi rahat takaisin -takuun, jos asiakas ei ole tyytyväinen palveluun.

Arval on investoinut telematiikkaan kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä Arval Connectiin on liitetty jo yli 400 000 ajoneuvoa. Tavoitteena on saada palvelun piiriin 1,5 miljoonaa ajoneuvoa vuoden 2025 loppuun mennessä. Tämä kattaisi jo 75 prosenttia ajoneuvokannasta, Arval Beyond -strategian mukaisesti.

1. Älykäs ja reaaliaikainen data lisää tehokkuutta

Arval Connect pitää kirjaa autoista ja kerää tietoja reaaliajassa. Voit valita, haluatko vastaanottaa varoituksia esimerkiksi ylinopeudesta. Näin voit lisätä kuljettajien turvallisuutta.

Kun on aika tehdä päätöksiä, Arval Connect tarjoaa yksityiskohtaisia raportteja, joissa on täsmälleen yrityksesi kannalta oleelliset KPI:t. Rajapinnan kautta voit jopa integroida työkalun kolmannen osapuolen järjestelmään. Kaikki tärkeät tiedot ovat napsautuksen päässä.

2. Optimoi ajot – vähennä päästöjä

Arval Connectin avulla käyttäjät voivat vähentää polttoaineenkulutusta 10–20 % ja samalla pienentää hiilidioksidipäästöjä. Kuljettajat ajavat turvallisemmin ja huoltokustannukset laskevat. Tiedot integroidaan Arvalin verkkopalveluihin.

3. Erinomainen tietosuoja

Arval Connect suojaa ja ottaa huomioon kuljettajien yksityisyyden ja tietosuojan. Kaikki järjestelmän osat voidaan kytkeä pois päältä yrityksesi tarpeiden mukaan. Työ- ja yksityismatkat voidaan ajoittaa ja raportoida automaattisesti tai manuaalisesti.

Kaikki sisäänrakennettujen laitteiden ja palvelimien välillä siirrettävä data on salattu ja Arval Connect noudattaa lain mukaisia tietosuojasääntöjä.

Tulossa: Arval Connect liitettynä riskienhallintaan

Arval edistää turvallista ja ympäristötietoista ajoa, vähentää liikenneonnettomuuksien määrää ja auttaa asiakkaita säästämään rahaa. Tämän lisäksi haluamme mennä vielä askeleen pidemmälle ja yhdistää ajo-olosuhteita koskevat tiedot riskienhallintaan. Arval aloittaa näiden uusien lisäpalveluiden tarjoamisen Isossa-Britanniassa ja Italiassa ja lisää maita on tulossa mukaan.

"Aikana, jolloin yritykset seuraavat tarkasti CO2-päästöjä ja autokantaansa, missionamme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa älykkäämmän liikkumisen avulla. Arval Connectilla tarjoamme heille eräänlaisen konsultointityökalun, joka tarjoaa huomattavia etuja ja vie parempaan päätöksentekoon. Yhdessä vakuutuksiin liittyvien palvelujen kanssa tarjoamme innovatiivisen lähestymistavan turvalliseen ja ympäristötietoiseen ajamiseen", kommentoi Alain van Groenendael, Arvalin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Arval Connect korvaa Arval Active Link -palvelun ja tuo aiempiin palveluihin uudistuksia.

Arval Connect on tällä hetkellä saatavilla 22 maassa. Lue lisää Arval Connectista täältä:  www.arval.com/discover-more-about-arval-connect

 
Lue lisää Näytä vähemmän