Leasing vai omistaminen

Leasing vai omistaminen: miksi valita leasing?

Auton omistaminen pitää sisällään kaikki autoiluun liittyvät riskit. Kun valitset leasingin, vältät yllättävät kulut ja tappiot esimerkiksi auton jäännösarvosta. Kiinteän hinnan myötä myös yrityksesi autoilun budjetoiminen helpottuu!

 • LISÄARVOA YRITYKSELLESI

  Arvalin huoltoleasing mahdollistaa sen, että käytössäsi on uusi auto ilman omistamisen murheita. Me hallinnoimme ja huolehdimme siitä, että autosi pysyy kunnossa ja tienpäällä, jolloin sinulla jää enemmän aikaa liiketoimintaasi varten. Huollot ja korjaukset, vauriot ja vakuutukset, sijaisautot ja tiepalvelut sekä ajoneuvoverot; saat kaiken keskitettyä yhdelle sopimukselle ja yhdelle kuukausilaskulle, eikä sinun tarvitse murehtia laskupinoista tai yllättävistä kustannuksista. Helppoa, eikö?

  Leasing Omistaminen
  Nykyaikainen autokalusto ✔️
  Leasingpalvelut ✔️
  Auton omistaminen ✔️
  Kulujen ennakointi Kiinteä kuukausihinta Piilotetut ja yllättävät kustannukset
 • SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA

  Tiedämme, että pienet ja keskisuuret yritykset menettävät aikaa ja resursseja hallinnollisiin tehtäviin - ja aika on rahaa! Arvalin huoltoleasingin avulla vapautat resursseja liiketoiminnallesi ja käytössäsi on aina yrityksesi imagoon sopiva ajoneuvo. Valitse yrityksellesi sopiva auto, sopimuskausi ja kilometrit ja hyppää rattiin! Arvalin palvelupaketeista voit valita tarpeitasi tukevat palvelut.

 • EI HUOLIA

  Haluat vapauttaa resursseja yrityksesi ydinliiketoimintaan. Arvalin ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että autosi pyörät pysyvät pyörimässä. Olemme täällä asiakkaitamme varten valmiina palvelemaan!

 • RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT

  Valittavissasi on kolme palvelupakettia, jolloin tiedät, mistä maksat. Voit valita sopimuksellesi kaikki palvelut, mukaan lukien ajoneuvoverot, vakuutukset ja sijaisauton sekä polttoainekorttien hallinnan, tai valita käyttöösi vain ne palvelut, joita tarvitset.

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset