HUB Corporate

Tarpeisiisi räätälöidyt sujuvat liikkuvuusratkaisut

Ratkaisumme

5 vastausta keskeisiin tarpeisiisi
Arvalin ydinarvoja ovat laadukas asiakaspalvelu, asiantuntijuus ja yksinkertaisuus. Tähän pohjautuen tarjoamme yritysten autokantaratkaisuja koskevan viisikohtaisen palvelun. Arvalin avulla voit delegoida koko autokannan hallinnan meille kuljettajaviestintä mukaan lukien. Tämä keventää päivittäistä kuormitustasi ja vapauttaa aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi. Asiantuntijatiimimme analysoi jatkuvasti autokannan vuokraustarpeitasi ja tunnistaa liiketoiminnallesi oikeat ajoneuvot ja palvelut - olipa kyseessä sitten lyhyt- tai pitkäaikainen vuokraus tai sähköajoneuvo.

Arvalin valitseminen kannattaa

Offer Type (field_offer_type)
 • FI-airstream-inc-8dap8yia644-unsplash

  Sinä valitset auton, me hoidamme loput

  Arvalin kautta saat käyttöösi juuri sellaisen auton, minkä tarvitset. Tarvitsitpa sitten pakettiauton, henkilöauton tai yhteiskäyttöauton yrityksesi työntekijöille, räätälöimme auton vastaamaan tarpeitanne niin mallin kuin varusteidenkin osalta.
 • FI-car-407165_1920

  Kaikki autopalvelut yhdestä paikasta

  Keskittämällä kaikki autoilun osa-alueet Arvalille helpotat yrityksesi arkea. Olipa kyse sitten esimerkiksi auton hankinnasta, sijaisautotarpeesta tai vakuutuksista, on apunasi aina Arval! Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina tarjoamaan yrityksellesi sopivimmat ratkaisut.
 • Uutiset

  Arval Connect artikkelikuva

  Data vai mutu – kumpi ohjaa päätöksentekoasi, autopäättäjä?

  Moni yritys kerää autoista dataa, mutta ei vielä tiedä, mitä kaikella tiedolla voisi tehdä. Arvalin asiakasyrityksissä on saatu konkreettisia hyötyjä Arval Connect -palvelusta. Saadun datan avulla yritykset ovat parantaneet turvallisuutta, vähentäneet kustannuksia ja saaneet koko autokannan tehokäyttöön. Arvalin Johannes Kandolin avaa tarkemmin, mitä hyötyä autoista kerätyllä datalla voi parhaimmillaan olla.

  Pe 07/06/24
  Tarvitsetko apua?
  Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

  Miksi Arval?

  Voit luottaa meihin:

  Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

  Arval kumppanina:

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

  Olemme täällä sinua varten:

  Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

  Me hallinnoimme, sinä päätät:

  Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset