LEASINGIN HYÖDYT

AUTOKANTAHALLINAN ULKOISTAMINEN SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RESURSSEJA SEKÄ VAPAUTTAA SINUT RISKEILTÄ.

 

Joidenkin mielestä autokannan hallinta on yksinkertainen juttu. Kun alat listaamaan osapuolia, jotka ovat siinä mukana, huomaatkin että niitä on yllättävän paljon. Katso tämä video niin näet, kuinka me hallinnoimme ja sinä johdat.

ME HALLINNOIMME AUTOKANTAASI, SINÄ PÄÄTÄT

Arval tarjoaa käyttöösi kokonaisen autokannan ilman ajoneuvojen hallintaan liittyviä kuluja, ongelmia ja harmeja.

 

Valitsemalla Arvalin sinä ja yrityksesi säästätte aikaa ja rahaa. Miksi? Koska me hallinnoimme kuljettajiasi. Sinun ei tarvitse huolehtia heidän päivittäisistä ajamisistaan, mutta autokantaasi liittyvät päätökset pysyvät silti täysin sinulla.

Kaikki yrityksesi kanssa solmimamme sopimukset löytyvät järjestelmistämme. Näin voimme olla kuljettajiesi tukena joka tilanteessa. Jos ajoneuvo vaurioituu ja tarvitaan huoltoa tai sijaisauto, viestintä tapahtuu suoraan Arvalin ja kuljettajan välillä. Arval toimii täysin puolueettomasti – kuten sen monet tyytyväiset asiakkaat voivat todistaa – aina autotyypin valintaa myöten. Yrityksesi päättää, mitä alueita se haluaa hallinoida itse ja mitä ulkoistaa Arvalille.

Aloitettuamme yhteistyön Arval toimittaa yrityksesi kaikille asiaankuuluville osastoille yksityiskohtaista tietoa mm. kuljettajista ja ajoneuvoista sekä vero- ja sopimustiedoista. Varmistamme, että kuljettajasi noudattavat yrityksesi autopolitiikkaa.

 

mobility-image-2-vrouwen-laptop_0-min1

 

LEASING: AUTON OSTAMISTA PAREMPI RATKAISU

 

 

bubble_0-min1

 

 

Leasing on ihanteellinen ratkaisu yrityksen kuljetustarpeisiin. Miksi? Koska voit ulkoistaa yhtiön autoista huolehtimisen ja siihen liittyvän työn. Voit antaa meidän hoitaa koko prosessin.

 

MITÄ LEASING TARKOITTAA?

 

Leasing tarkoittaa, että annat toisen yrityksen toimittaa ajoneuvot, joita henkilökuntasi tarvitsee päivittäisiin tehtäviinsä. Toisin kuin luullaan, leasing ei ole halvempaa tai kalliimpaa kuin auton ostaminen: kustannukset ovat suunnilleen samat. Tärkein syy valita leasing on, että ajoneuvoista huolehtiminen ei ole sinun yrityksesi ydinliiketoimintaa, vaan meidän. Teemme prosessista sujuvan ja yksinkertaisen. Maksat kiinteän kuukausimaksun, ja me hoidamme autojen päivittäisen hallinnoinnin. Yksi tärkeä lisäetu: työvoiman määrä pienenee.

Arval tarjoaa muutakin kuin vain leasingpalvelua; keskiössä on myös ajoneuvon laatu, helppo ja nopea osto ja toimitus, olennaiset autokannan tarvitsemat palvelut ja asiakaspalvelu (asiakkaan ja autoilijan kuunteleminen), läpinäkyvyys, reagointi, asiantuntemus ja ihmiset, jotka tekevät kaikkensa löytääkseen sinulle parhaat ratkaisut.

 

LEASINGPALVELUN EDUT

 

Leasingajoneuvoilla on useita etuja:

  • Ulkoistat riskit toiselle yritykselle.
  • Vähennät ajoneuvojen ja esim. maksujen, normaalihuoltojen, viallisten autojen ja liikenneonnettomuuksien hoitamiseen kuluvaa aikaa.
  • Kulusi pysyvät hallinnassa – huolehdimme siitä ilman lisävaivaa sinulle.
  • Saat enemmän läpinäkyvyyttä:
    • Työntekijöilläsi on selkeät, objektiivisiin kriteereihin perustuvat tavoitteet, jotka heidän on helpompi saavuttaa.
    • Yrityksesi voi tehdä taloudellisia ennusteita ja ennakoida kulutusmalleja pitkällä aikavälillä.