Autoleasing

Miksi Arval? - Luotettava kumppani

Yli 30 vuoden ajan Arval on auttanut kaikenkokoisia yrityksiä heidän autoasioissaan. Asiakkaamme voivat keskittyä ajamiseen, me hoidamme loput. Ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen palvelumme ovat Arvalin kulmakivi pitkien asiakassuhteiden luomiseen.

 • Miksi Arval?

  Luotettava kumppani

  Arval on osa BNP Paribasta, joka on yksi maailman suurimmista pankeista Palvelemme asiakkaitamme 30 maassa yli 30 vuoden kokemuksella. Asiantunteva henkilökuntamme on valmiina palvelemaan asiakkaitamme ja helpottamaan heidän arkeaan leasingratkaisuiden avulla.

  Välitämme asiakkaistamme

  Asialleen ja asiakkailleen omistautunut henkilökuntamme on apunasi aina auton valinnasta sen palautukseen saakka. Autamme sinua päättämään sinulle sopivat leasingpalvelut ja yrityksellesi sopivan auton. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua koko auton elinkaaren ja asiakassuhteen ajan.

  Apunasi myös tienpäällä 24/7

  Mikäli tarvitset apua tienpäällä, Arvalin 24/7 tiepalvelu on valmiina auttamaan. Yhden numeron päästä saat avun olinpaikasta ja kellonajasta riippumatta, vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

  Kaikki tarvitsemasi palvelut

  Saat autollesi juuri ne palvelut, joita tarvitset. Valitset kolmesta eri palvelupaketistamme; Economy, Comfort tai Business, juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja tiedät mistä maksat.

Helpotamme yritysautoiluasi arjessa. Kerro meille mitä tarvitset; me toimitamme sinulle sopivat ratkaisut. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä moniin eri tahoihin tai vastaanottaa monia eri laskuja, sillä keskittämällä kaikki palvelut Arvalille me hoidamme kaiken puolestasi. Tarvitsitpa sitten pakettiauton hyllyköillä teippauksineen, tai työsuhdeauton teippauksineen ympäri suomea ajavalle henkilölle, kaikki hoituu helposti Arvalin kautta.

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset