Tervetuloa Arvalin Hansel sivulle

Arval on Hanselin sopimuskumppani autoleasing -asioissa. Tarjoamme Hansel asiakkaille huoletonta huoltoleasingia, jolla tuot ennustettavuutta budjetointiin sekä riskittömyyttä ajoneuvokannan hallinnointiin, sekä rakenteeltaan kevyempää rahoitusleasingia. Hansel puitesopimus takaa valmiiksi kilpailutetut, kustannustasoltaan edulliset hinnat kaikkiin ajoneuvoluokkiin, minkä lisäksi sopimuksen kustannukset ovat helposti budjetoitavissa. Leasingsopimukset ovat joustavia, sillä niiden yksityiskohtia voidaan muuttaa. Mikäli tarpeesi muuttuvat kesken sopimuskauden, ota yhteyttä Hansel yhteyshenkilöihimme ja voimme tehdä tarvittavat kilometrimuutokset tai sopimusjatkot.


Arval Huoltoleasingpalvelu

Arval huoltoleasingpalvelu tarjoaa huolettomuutta ja ennustettavuutta ajoneuvoasioihin. Huoltoleasingsopimukset ovat tyypillisesti kestoltaan 12-60 kuukautta. Mikäli tarvitset pidemmän sopimuksen, ota yhteyttä Arval yhteyshenkilöösi.

Huoltoleasingpalvelu sisältää:

  • Auton käyttö- ja hallintaoikeuden
  • Auton ensirekisteröintikulut ja katsastusmaksut vuokrakaudella
  • Hallintapalvelun
  • Leasingsopimuksessa sovitun, autokohtaisen ajokilometrimäärän
  • Auton normaalista, tavanomaisessa käytössä tulleesta kulumisesta johtuvat huolto-, ylläpito- sekä korjaustoimenpiteet
  • Sijaisautopalvelun
  • 24/7 tiepalvelun

 

Arval Rahoitusleasingpalvelu

Arval rahoitusleasingpalvelu on kevyempi leasingmuoto, jossa asiakas vastaa omalla kustannuksellaan kaikista autoon liittyvistä kuluista sekä auton jäännösarvosta. Rahoitusleasingsopimukset ovat tyypillisesti kestoltaan 12-60 kuukautta.

Rahoitusleasingpalvelu sisältää:

  • Auton käyttö- ja hallintaoikeuden
  • Hallintapalvelun
  • 24/7 tiepalvelun

 

Ajoneuvohankinnat

Voitte hankkia ajoneuvot Hanselin Autot palveluineen 2021–2023 (2025) -puitejärjestelykokonaisuudesta tai omien hankintasopimusten kautta. Mikäli tarvitsette neuvoja Hanselin järjestelmän käyttöön tai tukea yhteishankintoihin liittyvissä kysymyksissä, tulee ottaa yhteys Hanselin hankintojen tuki -yksikköön tuki@hansel.fi. Hansel palvelee myös mikäli ette ole liittyneet Autot palveluineen -puitejärjestelyihin, tai ette ole aiemmin valinneet nyt tarpeena olevaa ajoneuvokategoriaa.

Itse ajoneuvo tilataan suoraan autoliikkeestä. Kun olette tehneet tilauksen autoliikkeelle, ottakaa yhteys Arvaliin parhaan mahdollisen käsittelyn takaamiseksi. Ilmoitattehan viimeistään tässä vaiheessa Arvalille tilausvahvistuksen allekirjoittajan, tulevan autosopimuksen yhteyshenkilön, ajoneuvon kustannuspaikan ja laskutuksen viitetiedot sekä sopimuksen keston ja kilometrit. Tiedot voi ilmoittaa myös Hanselin ajoneuvopalvelussa tilauksen yhteydessä.

Arvalin Hansel yhteyshenkilöt sekä Arval asiakaspalvelu palvelee teitä ajoneuvon tilaukseen ja hallinnointiin liittyvissä kysymyksissä numerossa +358 9 8254 1234. Mikäli kysymyksenne liittyy Hanselin järjestelmiin, suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä Hanselin asiakaspalveluun.

 

Kuljettajan ohjeet

Matkan varrella tulee eteen erilaisia tilanteita, jossa hyvät neuvot ovat tarpeen. Palvelemme Arval ajoneuvojen kuljettajia koko sopimuskauden ajan kaikissa auton käyttöön liittyvissä asioissa. Suosittelemme tutustumaan Kuljettajat -sivuumme, josta löydät nopeasti yleisiä toimintaohjeita ja vinkkejä erilaisiin tilanteisiin niin auton käyttöönotossa, matkan varrella kuin sopimuksen loppupuolella. Alla on lueteltuna yleisimpiä aiheita, ja muistathan että asiakaspalvelumme sekä tiepalvelumme auttavat sinua - yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu kuljettajan ohjeisiin täällä.
 

Huollot ja tekniset korjaukset

Mikäli ajoneuvo on hankittu huoltoleasingsopimuksella, huollot ja tekniset korjaukset kuuluvat leasingvuokran hintaan. Ajoneuvon käyttäjän on kuitenkin huolehdittava siitä, että auton määräaikahuollot suoritetaan ajallaan huolto-ohjelman mukaisesti. Voit varata huollon suoraan kumppanimme Biilan sivuilta tai olemalla yhteydessä Arvaliin lisäohjeiden saamiseksi.

Mikäli auto ilmaisee korjauksen tarpeen vikavalolla, ota aina yhteys automerkkisi valtuutettuun merkkihuoltoon ja muista ilmoittaa tapauksesta myös Arvalille. Arvalin tekniset asiantuntijat auttavat sinua teknisiin korjauksiin liittyvissä asioissa. Jos tekninen vika keskeyttää matkan tai estää sen jatkumisen, ota yhteys Arval tiepalveluun numerossa +358 9 8254 1200. Arval tiepalvelu päivystää ympäri vuorokauden, ja on ensisijainen kontakti virka-aikojen ulkopuolella.

Lue lisää huolloista ja teknisistä korjauksista.
 

Vahingot

Ilmoita vahinkotapauksista aina Arvalin vahinkopalveluihin puhelimitse +358 9 8254 1234 tai sähköpostitse vahingot@arval.fi. Varaudu esittämään tilanteiden kulku, osapuolet sekä syntyneet vahingot. Vahinkopalvelumme auttavat sinua ajoneuvon korjauksen kanssa. Muista ilmoittaa vahingosta aina myös vakuutusyhtiölle.

Mikäli tuulilasi on vahingoittunut kiveniskemästä, voit viedä auton suoraan kumppanimme Autoklinikan toimipisteelle korjattavaksi, jopa ilman ajanvarausta. Muistathan mainita, että kyseessä on Arval ajoneuvo. Jos tuulilasi on pahemmin vaurioitunut ja se tarvitsee vaihtaa, ole yhteydessä Arvalin vahinkopalveluihin ja vakuutusyhtiöösi

Lue lisää Vahingot -sivulta
 

Minne auton voi palauttaa?

Ensisijaisesti autot palautetaan Arvalin palautuspisteeseen (SE Mäkinen, Lamminsuontie 1, 01750 Vantaa) arkisin kello 08.00-16.00. Erikseen sovittaessa auto voidaan jättää kuljetettavaksi erikseen nimetyille katsastusasemille tai autoliikkeelle, josta noudat uuden autosi. Auton palauttaminen Arvalin palautuspisteisiin kuuluu veloituksetta sopimukseen, vaihtoehtoisista palautustavoista saattaa syntyä lisäkulu. Kysy tarvittaessa lisää Arvalin Hansel yhteyshenkilöltä.

Kun tiedät palautusajankohdan sekä mihin olet auton palauttamassa, ilmoita siitä sähköpostitse autopalautukset@arval.fi. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään palautuspäivänä.

Palauta auto puhtaana sisältä ja ulkoa ja poista kaikki henkilökohtaiset tavarasi ennen palautusta. Auton mukana tulee palauttaa kaikki auton mukana tulleet tarvikkeet ja lisävarusteet, jonka lisäksi kaikki vahingot tulee olla ilmoitettuna ja korjattuna ennen palautusta.

Lue lisää auton palautuksesta

Arvalin Hansel yhteyshenkilöt

Katja Nykopp

Katja Nykopp

Auli Paananen

Auli Paananen

Leevi Saarelainen

Leevi Saarelainen

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset