Globaali autokanta

Globaalit autokantaratkaisut: Arval International Business Office

Arvalin International Business Office (IBO) on ainutlaatuinen, kansainvälisten yritysten keskitetty tiimi. Voit käyttää palveluja, käydä neuvotteluja ja toteuttaa globaalia autokantastrategiaasi kaikkien maiden kattavan keskitetyn asiointipisteen kautta, mukaan lukien paikalliset mukautukset. Missä tahansa oletkin, pystymme auttamaan sinua globaalin asiantuntemuksen ansiosta laatuun sitoutuen.


Global fleet KPI.png

 

Arvalin International Business Office (IBO) -tiimi auttaa monikansallisia organisaatioita, joilla on kansainvälisiä leasingiin liittyviä tarpeita. Tarkoituksenamme on yksinkertaistaa kansainvälistä kaluston hallintaasi, minkä mahdollistaa yksi maailmanlaajuinen sopimus, yhtenäinen palvelu kaikissa maissa ja kansainvälinen My Fleet Trends -raportointityökalu. Palvelumme avulla voit analysoida suorituskykymittareitasi maailmanlaajuisesti tai paikallisesti: se tarjoaa pääsyn kolmen vuoden historiaan ja yhdistettyyn dataan yhdestä paikasta.


Oma asiakaspalvelutiimisi

Sinua palvelee meillä asialleen omistautunut asiantuntijoista koostuva asiakaspalvelutiimi, joka toimii omana ”minileasingyrityksenäsi”. Tiedät aina tarkalleen, kehen voit ottaa yhteyttä: omaan asiakaspalvelijaasi, hankinta-asiantuntijaan, rengasasiantuntijaan, korvauksista ja onnettomuuksista vastaavaan tai kuljettaja-asioista vastaavaan henkilöön. Voit nauttia palvelun jatkuvuudesta, jonka takaa yksi, autokantasi historian tunteva tiimi.

  • Maailmanlaajuinen neuvonta ja asiantuntemus

    Maailmanlaajuinen neuvonta ja asiantuntemus yhdistettynä paikalliseen tukeen varmistaa jatkuvan optimoinnin. IBO-tiimimme solmivat kanssasi yhden maailmanlaajuisen sopimuksen toimien yli rajojen, mikä tarkoittaa, että viestintä on helppoa ja suoraa. Yksi tiimi yksinkertaistaa kaiken, mikä liittyy kansainväliseen kalustoosi.

  • Maailmanlaajuinen raportointi

    Maailmanlaajuinen raportointi useilla kielillä ja eri valuutoissa mahdollistaa automaattisesti tärkeimpien tietojen (autokanta, kulutus, käyttö, päästöt) jakamisen globaalin tiimisi kanssa. Sen ansiosta voimme mitoittaa kalustonkäytön ja halutut palvelut vastaamaan globaaleja tarpeitasi.

  • Element-Arval Global Alliance

    Element-Arval Global Alliance voi laajentaa maailmanlaajuista ulottuvuuttasi auttaen sinua yhdenmukaistamaan olemassa olevan globaalin autokannan. Yli 3 miljoonaa ajoneuvoa yli 50 maassa mahdollistaa sen, että voit yhdistää useita paikallisia autokantapalveluja yhdeksi maailmanlaajuiseksi sopimukseksi.

5 ydinratkaisua

5 vastausta keskeisiin tarpeisiisi
Arvalin ydinarvoja ovat huolenpito, asiantuntijuus ja yksinkertaisuus. Tähän pohjautuen tarjoamme yritysten autokantaratkaisuja koskevan viisikohtaisen palvelun. Arvalin avulla voit delegoida koko autokannan hallinnan meille kuljettajaviestintä mukaan lukien. Tämä keventää päivittäistä kuormitustasi ja vapauttaa aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi. Asiantuntijatiimimme analysoi jatkuvasti autokannan vuokraustarpeitasi ja tunnistaa liiketoiminnallesi oikeat ajoneuvot ja palvelut - olipa kyseessä sitten lyhyt- tai pitkäaikainen vuokraus tai autokannan sähköistäminen. Arvalin kuuluu tuntea liiketoimintasi.
Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

SMaRT-palvelumme – kohti vihreämpää autokantaa ja vaihtoehtoisia liikkumistapoja

Globaalin autokannan hallinnan tavoitteitasi ovat omistamisesta aiheutuvien kustannusten monitahoinen verkosto, päästöt, kuljettajien tyytyväisyys ja yritysten yhteiskuntavastuun tavoitteet. Kestävän kehityksen liikkuvuus- ja vastuullisuustavoitteita tukeva SMaRT-prosessimme voi auttaa sinua optimoimaan globaalin autokantasi suorituskyvyn kaikissa näissä toimenpiteissä. Kun lähtökohtana on pyrkimyksesi kestävyyteen, ohjaamme sinua vaiheittain kohti vihreämpää autokantaa ja vaihtoehtoisia liikkumistapoja.

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset