Miksi valita Arvalin leasing

Miksi valita Arvalin leasing?

Keskitymme ja tutustumme sinuun ja kuljettajiisi. Monien mielestä autoleasing on yritysten välistä palvelua. Arval näkee sen ihmisten välisenä palveluna – yksilöllisenä leasingpalveluna.

 • Yksi yhteyshenkilö joka tuntee autoasiasi hyvin

  Sinulla on oma nimetty yhteyshenkilö jokapäiväisiä autoasioita varten. Tilanteessa kuin tilanteessa – esimerkiksi auton hankinnassa tai ajoneuvosi huolto- ja korjaustapahtumissa – voit luottaa omaan asiantuntijaasi, joka on läheisessä yhteistyössä sinun ja autosi kanssa. Arvalin yhteyshenkilö löytää ratkaisut jokapäiväisiin ongelmiisi, joihin saatat törmätä. 

 • Yrityksesi tarpeet täyttävä autopolitiikka

  Sinulle sopiva autopolitiikka

  Arval määrittää yritykselle parhaan autopolitiikan neljän pääkeinon avulla: Tarkastelemme teknisiä ja taloudellisia tekijöitä ja selvitämme politiikan henkilöstö- ja yritysvastuuvaikutukset. Takaamme sinulle parhaiten sopivan ajoneuvovalikoiman ja tarjoamme parhaat rahoitus- ja palveluvaihtoehdot. Lyhyen tai pitkän aikavälin tarpeesi sopivat taatusti budjettiisi. Arval tukee myös henkilöstön motivaatiota sekä turvallista ja ympäristöä säästävää autopolitiikkaa.

   Hyödyt sinulle ja kuljettajillesi

  Hyvä ja järkevä autopolitiikka auttaa varmistamaan vakaat ja ennustettavat autokantakustannukset, optimoi kuljettajiesi ajoneuvojen käytön ja pienentää oikeudellisia, yhteiskunnallisia ja työturvallisuuteen liittyviä riskejä. Kuljettajasi tietävät oikeutensa ja velvollisuutensa, ja heitä kohdellaan hyvin, mikä lisää motivaatiota.

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset