Lue lisää Arvalin toimista koronaviruspandemian aikana täältä

Home > Auto Leasing

Yritysleasing | ajoneuvon huoltoleasing

ARVALIN HUOLTOLEASING

Meillä on valikoimaimassamme suuri määrä henkilöautoja, pakettiautoja sekä sähköauto variantteja. Koska leasing-maksut jakautuvat sopimuskaudelle, niin sinulla saattaa olla enemmän vaihtoehtoja kuin luulet. Saat käyttöösi täysin uuden ajoneuvon, joka on muokattu sinun mieltymyksien mukaiseksi ja johon et välttämättä pääsisi käsiksi suoralla ostamisella. Vastaamme myös mielellämme autoilua koskeviin kysymyksiin, joko puhelimitse 09 8254 1234 tai sähköpostitse retail@arval.fi

Voimme tarjota seuraavanlaisia autoja:

  • Pienet cityautot – Kompakti, näppärä ja kohtuuhintainen vaihtoehto.
  • Viistoperä – Isompi kuin cityauto ja yleisin teillä tavattava malli.
  • Henkilöauto –  Myös hyvin yleinen malli, koska henkilöauto tarjoaa enemmän tilaa matkustajille.
  • Farmarimalli – Farmallimalli tarjoaa jatketulla tavaratilallaan enemmän kuljetustilaa.
  • Citymaasturi – Citymaasturi tarjoaa kuljettajalleen paremmat maasto-ominaisuudet, paljon tilaa matkustajille sekä nostetun ajokorkeuden.
  • Pakettiauto Pakettiauto tarjoaa kattavat kuljetusmahdollisuudet isommallekkin kuormalle.
  • Coupe - Coupe on urheilullinen malli, jossa on yleensä kaksi ovea.

Verkkokaupassamme on esillä monia malleja, mutta saat meiltä myös tarjouksen jokaiseen Suomessa tavattavaan malliin täältä.

Meidän tavoitteena on tehdä autoilustasi mahdollisimman helppoa. Saat meiltä henkilökohtaisen kontaktihenkilön, 24/7 tukipalvelun ja monia palkintoja voittaineita palveluja.

HUOLTOLEASINGIN, MISTÄ SE KOOSTUU?

Huoltoleasing on suosittu leasinginmuoto ja se on yksinkertainen tapa päästä uuden auton haltijaksi. Kustannukset jaetaan tasaisesti kuukausille ja tiedät aina etukäteen kuukausittain maksettavan summasi.  Vältät myös kätevästi uuden auton kertamaksun, joka tulee, kun ostat uuden auton.

Huoltoleasing on myös joustava vaihtoehto – voit nimittäin valita mieleisen mallisi mistä tahansa autosta haluamallasi sopimuspituudella ja kilometrimäärällä, joka sopii tarpeisiisi. Voimme lisätä pakettiisi haluamiasi lisäominaisuuksia, esimerkiksi vakuutuksen tai huoltopaketin.

Olemme keränneet alle kaikkein yleisimpiä meiltä kysyttyjä kysymyksiä sopimuksista ja miten pääset käsiksi täysin uuteen autoon:

MITEN HUOLTOLEASING TOIMII?

Sinä valitset itse ajoneuvon ja kuinka kauan haluat pitää sitä. Kilometrimäärät valitset myös itse.Voit valita, jos haluat lisäpalveluita.

Tyypillinen ensimmäinen maksu on kuuden kuukauden leasing-sopimuksen summa, mutta tätä summaa voidaan tarvittaessa lisätä tai vähentää.  Valitsemastasi kokonaispaketista muodostuu kuukausittainen leasingmaksui, joka pysyy samana sopimuskauden loppuun saakka. Kun sopimus päättyy ja ajoneuvo on hyvässä kunnossa sekä et ole ylittänyt sopimuskilometrejä, voit vain luovuttaa sen takaisin.

Meillä on kattava valikoima leasingtarjouksia, joista voit valita mieleisen mallisi. Jos et löydä esillä olevasta valikoimastamme mieleistäsi autoa, niin voit myös kysyä tarjousta mieleiseesi malliin. Tarjouspyyntölomakkeen löydät täältä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai s-postilla.

KUINKA PITKÄKSI AIKAA VOIN OTTAA LEASING-AUTON?

Leasingsopimus antaa sinulle mahdollisuuden liisata auton sopimusajalle, joka on yleensä kahdesta neljään vuoteen.

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, jos etsit lyhytaikaista leasingsopimusta. Lyhytaikainen leasing-sopimus sallii sinun liisata auton 1-28 päivän ajaksi. Keskipitkäsopimus antaa sinun liisata auton 1-24 kuukauden ajaksi. Keskipitkä sopimus antaa sinulle joustavuuden muuttaa sopimustasi milloin tahdot, jos henkilökohtainen tilanteesi muuttuu. 

MITÄ HUOLTOLEASING MAKSAA?

Tähän vaikuttaa valitsemasi malli, sopimuskesto, kilometrimäärät sekä lisäpalvelut. Sinun pitää tehdä etukäteen maksu, jota seuraa kuukausittaiset maksut sopimuskauden ajan. Mitä suurempi ennakkomaksu, sitä pienempi kuukausittain leasing-maksu. 

MINKÄ KILOMETRIMÄÄRÄN VOIN VALITA?

Tämä riippuu täysin sinusta. Arvalilla on tarjolla sinulle sopivia sopimuskilometrejä aina 10 000-60 000 kilometrin välillä.

Ymmärrämme, että on vaikea arvioida kuinka paljon ajat vuoden aikana ja, että kuljettajien tarpeet voivat muuttua sopimuskauden ollessa yhä päällä. Siksi tarjoamme palvelua, jossa voit sopimuskauden aikana muuttaa leasingsopimustasi. Voi olla myös mahdollista, että pääset hyödyntämään pienempää leasingmaksua, jos kuukausittaiset kilometrisi jäävät alle sovitun rajan. 

MITÄ KUUKAUSITTAISEEN MAKSUUN KUULUU?

Tämä seikka riippuu vahvasti siitä, että mitä valitset leasingsopimukseesi.

Arvalilla on mahdollisuus valita monesta eri vaihtoehdosta. Jos halut yksinkertaisimman paketin ja et halua huoltopakettia tai vakuutusta, niin Arval Economy voi olla sinulle sopivin. Jos taas etsit mielenrauhaa, niin voit helposti antaa meille kaiken hoidettavaksi ja voit valita Arval Comfort tai Business palvelun itsellesi.

MITÄ LISÄPALVELUJA ON TARJOLLA HUOLTOLEASINGISSA?

Voit halutessasi lisätä huollot ja vakuutukset kuukausimaksuun. Tässä vaihtoehdossa saat kaikkein tarkimman kuvan kuukausimaksun suuruudesta, koska muuttujat vähenevät.

MITÄ AJONEUVOJA VOIN VALITA?

Meillä on valikoimassamme suuri määrä henkilöautoja sekä pakettiautoja. Saat käyttöösi uuden auton, joka on rakennettu mieltymyksiesi mukaan ja johon sinulla ei olisi välttämättä mahdollisuuksia päästä käsiksi suoralla ostolla.

OMISTANKO MINÄ AUTON?

Huoltoleasingsopimuksessa auton omistajuus jää Arvalille. 

MITÄ TAPAHTUU SOPIMUKSEN PÄÄTTYESSÄ?

Sopimus päättyessä voit palauttaa auton meille. Tiimimme käy läpi auton kunnon ja huoltohistorian. Autolle ei tule lisämaksuja, jos auto on sopimuksen mukaisessa kunnossa. Me kannamme riskin auton jälleenmyyntiarvosta. Sinun päätettäväksi jää seuraavan mallisi valinta. Toki, jos pidit vanhasta autostasi voit myös liisata sen itsellesi uudestaan.

MIKSI VALITSISIN ARVALIN HUOLTOLEASINGIN?

Mielestämme on monta hyvää syytä valita Arval. Me olemme yksi Euroopan markkinajohtajista leasingpalveluiden alalla yli 40 vuoden kokemuksella. Rahoitamme ja ostamme vuosittain paljon autoja, joten saamme erityisen ostovoiman tarjouksiimme, joita sitten tarjoamme asiakkaillemme. Motivoituneet asiakaspalvelijamme sekä ympärivuorikautinen kuljettajan tuki turvaavat autoilusi.  

Tarjoamme lähes kaikkia malleja markkinoilla aina henkilöautoista pakettiautoihin. Olemme myös täysin vakavaraisen ja luotettavan BNP Paribasin omistamia.

Rekisteröidy

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Prevent JS Alert