Home > Auto Leasing

Yritysleasing | ajoneuvon huoltoleasing

LEASINGAUTO YRITYKSELLE – ARVALIN HUOLTOLEASING

Arvalin yritysleasingin valikoimaan kuuluu laaja kattaus henkilöautoja, pakettiautoja ja sähköautoja. Leasingtarjous räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti – sinun liikkumistarpeisiisi, sopivilla palveluilla ja kilometrimäärillä. Tavoitteenamme on tehdä autoilustasi mahdollisimman helppoa. Saat meiltä henkilökohtaisen kontaktihenkilön, 24/7 tukipalvelun ja ensiluokkaisia palveluita, jotka on suunniteltu autoilijan elämän helpottamiseksi.

Tarjoamme yrityksille henkilöautojen, pakettiautojen ja sähköautojen leasingia. Asiakkamme saa käyttöönsä uuden auton, jonka varustelu on huippuluokkaa ja johon ei välttämättä edes pääsisi käsiksi, jos ostaisi auton suoraan myyjältä.

Löydät sivustoltamme leasinghinnat sekä tuoreimmat tarjoustiedot.

Vastaamme mielellämme kaikkiin yritysleasingia ja huoltoleasingia yleisesti koskeviin kysymyksiin. Voit soittaa meille numeroon: 09 8254 1234 tai lähettää sähköpostia: retail@arval.fi.

Tarjoamme mm. seuraavanlaisia autoja yritysleasingiin:

  • Pienet cityautot – Kompakti, näppärä ja kohtuuhintainen vaihtoehto
  • Viistoperä – Isompi kuin cityauto ja yleisin teillä tavattava malli
  • Henkilöauto –  hyvin yleinen malli, koska henkilöauto tarjoaa enemmän tilaa matkustajille
  • Farmarimalli – Farmarimallin jatkettu tavaratila tarjoaa enemmän kuljetustila
  • Citymaasturi – Citymaasturi tarjoaa kuljettajalleen paremmat maasto-ominaisuudet, paljon tilaa matkustajille sekä nostetun ajokorkeuden
  • Pakettiauto – Pakettiauto tarjoaa kattavat kuljetusmahdollisuudet isommallekin kuormalle
  • Coupe – Coupe on urheilullinen automalli, jossa on yleensä kaksi ovea

Verkkokaupassamme on esillä useimmat mallimme – tutustu niihin täällä. Voit myös tilata meiltä räätälöidyn tarjouksen eri automalleista täältä.

Meidän tavoitteena on tehdä autoilustasi mahdollisimman helppoa. Saat meiltä henkilökohtaisen kontaktihenkilön, 24/7 tukipalvelun ja monia palkintoja voittaineita palveluja.

MITÄ ON HUOLTOLEASING YRITYKSILLE?

Huoltoleasing on yleinen yritysten suosima leasingmuoto. Arval rahoittaa auton ja huoltoleasingsopimus kattaa kaikki operatiiviset kulut, kuten arvonaleneman, renkaat, huollot ja korjaukset.

Yksi huomattavimmista hyödyistä on, että yrityksesi ei tarvitse murehtia suurista epävarmuustekijöistä, kuten autojen jäännösarvosta tai huoltokustannuksista.

Huoltoleasingissa on yksi kiinteä kuukausihinta – tiedät aina etukäteen, kuinka paljon maksat auton käytöstä.

Kun valitset huoltoleasingin, vältät myös uuden auton kertamaksun.

Huoltoleasing on yritysautoilulle joustava vaihtoehto – yritys voi valita juuri heille mieluisat automallit räätälöidyllä sopimuskaudella ja kilometrimäärällä. Pakettiin saa myös halutessaan erilaisia lisäpalveluita, kuten vakuutuksen tai huollon.

AUTON LEASING YRITYKSELLE – USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olemme keränneet alle yleisimpiä meiltä kysyttyjä kysymyksiä yritysautoiluista. Lue alta, mitä kaikkea huoltoleasing yritykselle pitää sisällään!

 

MITEN HUOLTOLEASING TOIMII?

Huoltoleasingissa sinä valitset ajoneuvon. Päätät, kuinka pitkään haluat käyttää ajoneuvoa ja mikä kilometrimäärä on käyttöösi sopiva. Voit myös valita leasingiin lisäpalveluita.

Tyypillisesti ensimmäinen maksu on kuuden kuukauden leasingsopimusta vastaava summa. Tätä voidaan kuitenkin räätälöidä yritysautoilun tarpeiden mukaisesti.

Valitsemastasi kokonaispaketista muodostuu kuukausittainen leasingmaksu, joka pysyy samana sopimuskauden loppuun asti. Kun sopimus päättyy ja ajoneuvo palautuu meille hyväkuntoisena, kilometrimäärältään sopimuksen rajojen sisällä, voit luovuttaa ajoneuvon helposti meille takaisin.

Tutustu kattavaan valikoimaamme auton leasing-tarjouksia ja valitse mieleisesi malli. Jos et löydä valikoimastamme mieleistäsi ajoneuvoa, voit myös pyytää meiltä suoraan tarjouksen. Tarjouspyyntölomake löytyy täältä.

Voit myös soittaa meille numeroon: 09 8254 1234 tai lähettää sähköpostia: retail@arval.fi.

KUINKA PITKÄKSI AIKAA VOIN OTTAA LEASING-AUTON?

Huoltoleasingsopimuksemme tarjoaa yleensä sopimusajan kahden ja neljän vuoden väliltä.

Jos etsit lyhytaikaista leasingia, voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

  • Lyhytaikaisessa sopimuksessa liisaat auton 1-28 päivän ajaksi
  • Keskipitkässä sopimuksessa liisaat auton 1-24 kuukauden ajaksi. Keskipitkä sopimus tarjoaa myös mahdollisuuden muuttaa sopimusta kauden aikana, jos henkilökohtainen tilanne muuttuu.
KUINKA PALJON HUOLTOLEASING MAKSAA?

Huoltoleasingin hintaan vaikuttavat mm. valitsemasi automalli, sopimuksen kesto, valittu kilometrimäärä sekä mahdolliset lisäpalvelut. Sopimuskauden alussa maksat aloitusmaksun. Sen jälkeen maksat huoltoleasingista kuukausittain tietyn summan. Mitä suurempi aloitusmaksu on, sitä pienemmäksi kuukausittainen leasingmaksu muodostuu.

MIKÄ ON SOPIVA KILOMETRIMÄÄRÄ LEASINGISSA?

Tämä riippuu täysin sinusta ja tarpeistasi. Arvalilla voit valita kilometrimäärän 10 000 ja 60 000 kilometrin välillä.

Joskus asiakkaan voi olla vaikeaa arvioida, paljonko ajoa syntyy vuoden aikana. Kuljettajan tarpeet voivat myös vaihdella sopimuskauden sisällä. Ratkaisuna tarjoamme palvelua, jossa voit myös sopimuskauden aikana muuttaa leasingsopimustasi.

Pienempi kuukausittainen kilometrimäärä saattaa myös hyödyttää sinua pienentämällä kuukausimaksua.

MISTÄ LEASINGIN KUUKAUSIMAKSU MUODUSTUU?

Kuukausimaksu riippuu valitusta leasingsopimuksesta.

Valitessasi Arvalin yritysautoilun kumppaniksi, voit valita monesta eri vaihtoehdosta. Jos haluat kaikkein yksinkertaisimman paketin, ilman huoltoa tai vakuutusta, Arval Economy saattaa olla yrityksellesi sopivin leasingvaihtoehto. Jos taas etsit mielenrauhaa ja haluat, että kumppanisi huolehtii kaikista yritysleasingin yksityiskohdista, voit valita pakettimme Arval Comfort tai Business.

MITÄ LISÄPALVELUJA HUOLTOLEASINGIIN ON TARJOLLA?

Voit halutessasi lisätä esimerkiksi huollon tai vakuutukset mukaan leasingsopimukseen. Jos valitset tämän vaihtoehdon, kuukausisumma on helppo määritellä tarkasti, koska muuttujia on vähemmän.

MITÄ AJONEUVOJA HUOLTOLEASINGIIN VOI VALITA?

Tarjoamme laajan valikoiman sekä henkilö- että pakettiautoja leasingiin. Saat käyttöösi uuden ajoneuvon, jonka varustelu on huippuluokkaa ja johon et välttämättä edes pääsisi käsiksi, jos ostaisit auton suoraan myyjältä.

KUKA OMISTAA AUTON HUOLTOLEASINGISSA?

Huoltoleasingsopimuksessa Arval on auton virallinen omistaja.

MITÄ TAPAHTUU, KUN SOPIMUSKAUSI PÄÄTTYY?

Kun sopimuskausi päättyy, auto palautuu Arvalille. Tiimimme käy läpi auton kunnon ja huoltohistorian. Jos autossa on kaikki kunnossa, voit jättää auton meille hyvillä mielin.

Me kannamme riskin auton jälleenmyyntiarvosta. Sinun päätettäväksesi jää seuraavan ajoneuvon mallin pohdinta. Jos ehdit rakastua sopimuskauden aikana autoosi, voit myös liisata sen itsellesi uudestaan.

MIKSI YRITYKSEN KANNATTAA VALITA ARVALIN HUOLTOLEASING?

Siihen on monta hyvää syytä. Arval on yksi Euroopan markkinajohtajista leasingpalveluiden tarjoamisessa yli 40 vuoden kokemuksella. Rahoitamme ja ostamme vuosittain paljon autoja. Saamme tätä kautta erityistä ostovoimaa tarjouksiimme.

Meillä on motivoituneet asiakaspalvelijat sekä ympärivuorokautinen kuljettajien tuki turvaamaan yritysautoilua kaikissa olosuhteissa.

Meillä on tarjolla yrityksille laaja valikoima ajoneuvoja henkilöautoista pakettiautoihin. Olemme vakavarainen toimija ja BNP Paribasin omistuksessa.

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

TILAA UUTISKIRJEEMME

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Prevent JS Alert