Home > Blog > Leasing > Kumpi Kannattavampaa Yrityksellesi Autojen Omistaminen Vai Leasing

Kumpi on kannattavampaa yrityksellesi: autojen omistaminen vai leasing?

Kumpi on kannattavampaa yrityksellesi: autojen omistaminen vai leasing?

Maanantai, maaliskuu 11, 2019

Omistaako yrityksesi tällä hetkellä työntekijöidesi käytössä olevat autot? Meneekö aikasi autojen hallinnointiin ja laskujen setvimiseen? Leasing voi olla vaihtoehto, jos haluat luopua omistamisen liittyvästä suuresta työmäärästä. Siirtyminen leasingiin on helppoa: voit myydä nykyiset autosi Arvalille ja liisata samat autot takaisin.

Autokannan pyörittämiseen voi helposti upota paljon aikaa. Lisäksi auton omistaminen on taloudellinen riski: autojen arvo muuttuu arvaamattomasti. Tällä hetkellä on vaikea ennustaa, kuinka nopeasti esimerkiksi sähkö- ja hybridiautot Suomessa yleistyvät tai mikä on nyt ostettavien diesel-autojen arvo neljän vuoden päästä. 

Leasing-autoissa kustannusten ymmärtäminen on helppo, sillä voit ennakoida autoista tulevat kulut ja säästyt yllätysmenoilta. Myymällä nykyiset autot saat pääomaa, jonka voit sijoittaa tuottavampiin kohteisiin. 
Ennen kaikkea säästät aikaa, kun Arval huolehtii autoilijoiden kysymyksiin vastaamisesta, autojen huolloista ja esimerkiksi vakuutusasioista. Ongelmatapauksissakin apu löytyy aina yhden puhelinnumeron päästä. Kun käytännön asiat hoituvat ketterästi Arvalin kautta, voit keskittyä strategisempiin asioihin, kuten autopolitiikan ja henkilöstötyytyväisyyden kehittämiseen. 

Miten myynti- ja takaisinvuokraus toimii?

  1. Arval ostaa yrityksesi autot sovittuun hintaan. Saat vapautuneen pääoman käyttöösi.

  2. Arval liisaa autot käyttöösi toivomillasi palveluilla.

  3. Saat Arvilta jatkossa omalta yhteyshenkilöltäsi neuvoja ja tukea autoasioiden hoitoon. 


Autokuskeillesi muutos on helppo. Heille se näkyy tasalaatuisina palveluina ja he saavat aina tarvitessaan nopeasti avun yhdestä numerosta. 

Sinulle autojen myynti ja leasing säästää aikaa ja rahaa sekä tarjoaa paremmat yöunet, kun voit unohtaa riskit. Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake täältä.

#leasing #liisaus #huoltoleasing #yritysleasing

Prevent JS Alert