Home > Blog > Leasing > Leasing Onnistuu Myos Lyhyeksi Ajaksi Arvalilla

Leasing onnistuu myös lyhyeksi ajaksi Arvalilla

Leasing onnistuu myös lyhyeksi ajaksi Arvalilla

Perjantai, elokuu 31, 2018

Autoa ei kannata seisottaa turhaan parkkipaikalla. Oli kyseessä sitten leasing- tai omistusauto, kulut juoksevat koko ajan. Auto nimittäin aiheuttaa kuluja, vaikka sitä ei käyttäisi ollenkaan.

Asiakkaiden kanssa keskustellessa olen huomannut, että moni luulee, että kausiauton kustannukset ovat samaa tasoa kuin vuokra-auton. Siksi moni hankkii auton pihalle seisomaan, vaikka todellinen tarve on paljon lyhyemmäksi ajaksi.

Autoa voivat tarvita kausiluontoisesti muun muassa kesätyöntekijät. Toinen vaihtoehto on, että vaikkapa tavaroiden kuljetus painottuu kesäaikaan, talvella autoa taas ei tarvita.

Meiltä saat kausiauton 3-12 kuukaudeksi, jos tarvitset autoa vain muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan. Voit esimerkiksi aloittaa kolmen kuukauden jaksolla ja jatkaa sopimusta, jos tarvitsetkin auton pidemmäksi aikaa. Käytännössä kausiauto ei juuri poikkea pitkäaikaisemmasta leasing-autosta. Ainoana erona on se, että auto on vähän käytetty ja sopimus voimassa lyhyemmän ajan.

Kausiautoiksi on saatavilla niin henkilöautoja kuin pakettiautoja. Kausiautolla voi vähentää pitkiä leasing-sitoumuksia ja ehkä myös autojen määrää. Tämä näkyy tietysti viivan alla.

Milloin kannattaa harkita kausiautoa?

  • Haluat kustannustehokkaasti auton muutamaksi kuukaudeksi tai enintään vuodeksi kerrallaan

  • Ei murhetta teknisistä vioista, koska mahdolliset korjauskustannukset sisältyvät vuokraan

  • Haluat huoltoleasingin palvelut, mutta ilman pitkää sitoumusta

Kirjoittaja on Arvalin Commercial Director Mikko Honkanen.

Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake täältä

 

Prevent JS Alert