Yritysleasing Audi

Audi on osa Volkswagen-ryhmää ja on yksi suosituimmista saksalaisista autonvalmistajista - eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Audi tarjoaa valtavan valikoiman autoja - niin pienistä kuin isoistakin hatchbackeista sedaneihin, farmariautoihin ja kaupunkimaastureihin, ja jopa urheilu- ja avoautoihin. Audi on synonyymi tyylille, ylellisyydelle ja luotettavuudelle.

Jos toiveenasi on hatchback, sedan tai farmari, Audi 'A' -sarjassa on jokaiselle jotakin, A1 superministä aina A8-ylellisyyteen. Välimalli A3 on saatavana sedanina tai hatchbackina (tai virallisen Audi-nimen mukaan sportbackina) sekä tyylikkäänä avoautona, kun taas A4 on saatavana 4-ovisena sedanina tai farmarina (Avant). Seuraavaksi tulee malli A5, joka on mahdollista saada Coupé-, Sportback- tai avoautona. Tilavaan A6:seen taas voit valita joko sedanina tai farmarina. Ja lopuksi, viisiovisessa A7:ssä yhdistyvät käytännöllisyys ja katseenvangitseva sportback-muotoilu.

Minkä tahansa kokoinen maastoauto sinulle sopiikaan, Audin Q-sarjasta löydät varmasti etsimäsi. Pienin malli on kompakti Q2, jota seuraa Q3, ja tilava Q5 - joka on saatavana plug-in-hybridinä. Q7 ja ylellinen Q8 ovat suurimpia Audin maastoautoista, niissä molemmissa on 7 paikkaa ja runsaasti tavaratilaa. Sinua hemmotellaan Audin urheilu- ja avoautojen valinnanvaralla - TT Coupé ja TT Roadster (avoauto) kääntävät varmasti päät. Jos tehokas urheiluauto on toivelistallasi, löydät haluamasi joko R8 Coupé:sta tai R8 Spyderista (avoauto).

Koska useissa Audin autoissa on vaihtoehto 'S' (urheilullinen suorituskyky) ja 'RS' (korkea suorituskyky Quattron nelivedolla) -malleihin, mahdollisuudet ovat rajattomat. Tulevaisuutta silmällä pitäen, Audi on myös siirtymässä vaihtoehtoisiin polttoaineisiin - toukokuussa 2019 lanseerattu täysin sähköinen e-tron-maastoauto on Audin ensimmäinen massatuotannon sähköauto.

Audi

Audi leasing tarjoukset

Audi A3
Audi1
  • Audi
  • A3
SportBack 40 TFSIe Business Aut.
420 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Audi