Home > Liikkuvuus Autokanta Ratkaisu > Miksi Valita Leasing Auto

Arval on asiakaspalveluun sitoutunut autoleasing-yritys

Arval tuo yksilöllisen lähestymistavan autoleasingtoimintaan

Keskitymme ja tutustumme sinuun ja kuljettajiisi. Monien mielestä autoleasing on yritysten välistä palvelua. Arval näkee sen ihmisten välisenä palveluna – yksilöllisenä leasingpalveluna.

Yksi yhteyshenkilö joka tuntee autoasiasi hyvin

Sinulla on oma nimetty yhteyshenkilö jokapäiväisiä autoasioita varten. Tilanteessa kuin tilanteessa – esimerkiksi auton hankinnassa tai ajoneuvosi huolto- ja korjaustapahtumissa – voit luottaa omaan asiantuntijaasi, joka on läheisessä yhteistyössä sinun ja autosi kanssa. Arvalin yhteyshenkilö löytää ratkaisut jokapäiväisiin ongelmiisi, joihin saatat törmätä.     

 

Arvalin asiakaspalvelutiimi hoitaa sinun asiasi joustavasti

Asiakaspalvelutiimi varmistaa, että voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Sinulle nimetään asiakaspalvelutiimi ja avainhenkilö, joka on ensisijainen kontaktisi. Hän työskentelee asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa, neuvoo auton huollossa, renkaiden vaihdossa ja jos tarvetta, järjestää väliaikaisen auton käyttöösi.  

Me varmistamme, että olemme lähempänä asiakasta kuin muut toimijat. Ainutlaatuinen toimintamallimme antaa asiakkaillemme suuren toimijan mittakaavahyödyt, kun samalla asiakkaamme nauttivat pienen toimiston kotoisuuden eduista. Me huolehdimme, että yhteydenpito pysyy asiakaspalvelumme otteessa.     

Leasing, yhteiskäyttöauto, leasingvertailu

Yrityksesi tarpeet täyttävä autopolitiikka


 

Arval pyrkii rakentamaan pitkiä asiakassuhteita ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Suhteen rakentamisen avain on tehokas autokannan hallinta, jonka perustana on hyvä yritysautopolitiikka.
 

Sinulle sopiva autopolitiikka

Arval määrittää yritykselle parhaan autopolitiikan neljän pääkeinon avulla: Tarkastelemme teknisiä ja taloudellisia tekijöitä ja selvitämme politiikan henkilöstö- ja yritysvastuuvaikutukset. Takaamme sinulle parhaiten sopivan ajoneuvovalikoiman ja tarjoamme parhaat rahoitus- ja palveluvaihtoehdot. Lyhyen tai pitkän aikavälin tarpeesi sopivat taatusti budjettiisi. Arval tukee myös henkilöstön motivaatiota sekä turvallista ja ympäristöä säästävää autopolitiikkaa.

 

Hyödyt sinulle ja kuljettajillesi

Hyvä ja järkevä autopolitiikka auttaa varmistamaan vakaat ja ennustettavat autokantakustannukset, optimoi kuljettajiesi ajoneuvojen käytön ja pienentää oikeudellisia, yhteiskunnallisia ja työturvallisuuteen liittyviä riskejä. Kuljettajasi tietävät oikeutensa ja velvollisuutensa, ja heitä kohdellaan hyvin, mikä lisää motivaatiota.

 

"Arvalin Markus Kangasmäki on avain asiakastyytyväisyyteemme. Nopeat ja asiantuntevat vastaukset kysymykseen, kuin kysymykseen. Erinomainen asiakaspalvelukokemus hänen kanssaan työskentelystä!" 

-Asiakaspalaute 2018

Yritysleasing, leasing.

Arvalin sitoumukset

Neuvomme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Neuvomme ja autamme luomaan yritysautopolitiikan, joka täyttää organisaation tarpeet.

Kuva

Hallinnoimme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Hallinnoimme autokantaasi ja työsuhdeautoilijoitasi.

Kuva

Raportoimme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Tarjoamme kattavat raportit autokannasta päätöksenteon ja budjetoinnin helpottamiseksi

Kuva

Sitoudumme

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Sitoudumme asiakkaisiimme palvelulupauksien kautta.

Kuva

PALVELUTASOSOPIMUS: TYYTYVÄISYYTESI ON TAVOITTEEMME

Leasing-yritys Arval tarjoaa asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin sopivia leasing-autoja ja autokantaratkaisuja

Laadimme takuut ja palveluperiaatteet yhdessä kanssasi etukäteen Palvelutasosopimuksella. Asiakkaamme ovat parhaita puolestapuhujiamme, ja teemme aina kaikkemme, jotta olet pysyvästi tyytyväinen meihin.

- Laadimme selkeät prosessit ja palveluperiaatteet, jotta tiedät mitä odottaa.
- Teemme säännöllisesti kyselyjä ja mittaamme suoritustamme ja tyytyväisyyttäsi
- Jokainen tyytymättömyyden ilmaus on reklamaatio syystä riippumatta.
- Sitoumuksemme tarkoittaa, että saat mitä tilaat

REKLAMAATIOT OVAT TILAISUUTEMME KEHITTYÄ

Arvostamme jokaista asiakkaan tekemää reklamaatiota, sillä ne ovat tilaisuus kehittää toimintaamme ja toimintatapojamme.

Reklamaatio tarkoittaa sitä, ettemme ole täyttäneet odotuksiasi, ja kertoo, mitä meidän täytyy tehdä paremmin ansaitaksemme asiakkaiden uskollisuuden. Siksi pidämme aina puheyhteyden avoinna ja raportoimme sinulle reklamaatiot säännöllisesti.

Jos joku palvelujemme käyttäjä on tyytymätön, kirjaamme reklamaation ylös ja varmistamme, että se huomioidaan 24 tunnin sisällä. Tavoitteemme on ratkaista ongelmat mahdollisimman pian,  3–5 päivässä.

Meille asia ei kuitenkaan pääty siihen. Tarkastelemme säännöllisesti kehityssuuntauksia nähdäksemme, missä voimme parantaa eri tasoilla. Palautteesi on meille tärkeää tietoa, ja tutkimme ja muokkaamme prosessiamme sen mukaisesti. Katsomme asian käsitellyksi vasta, kun olet tyytyväinen ja prosessiamme on parannettu.

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Prevent JS Alert