Home > Need Car > Miksi leasing?

Miksi leasing?

Leasing: auton ostamista parempi ratkaisu
leasing, leasing blogi, leasing hyödyt, leasing vertailu

Leasing on ihanteellinen ratkaisu yrityksen kuljetustarpeisiin. Miksi? Koska voit ulkoistaa yhtiön autoista huolehtimisen ja siihen liittyvän työn. Voit antaa meidän hoitaa koko prosessin.

Mitä leasing tarkoittaa?

Leasing tarkoittaa, että annat toisen yrityksen toimittaa ajoneuvot, joita henkilökuntasi tarvitsee päivittäisiin tehtäviinsä. Toisin kuin luullaan, leasing ei ole halvempaa tai kalliimpaa kuin auton ostaminen: kustannukset ovat suunnilleen samat. Tärkein syy valita leasing on, että ajoneuvoista huolehtiminen ei ole sinun yrityksesi ydinliiketoimintaa, vaan meidän. Teemme prosessista sujuvan ja yksinkertaisen. Maksat kiinteän kuukausimaksun, ja me hoidamme autojen päivittäisen hallinnoinnin. Yksi tärkeä lisäetu: työvoiman määrä pienenee.

Arval tarjoaa muutakin kuin vain leasingpalvelua; keskiössä on myös ajoneuvon laatu, helppo ja nopea osto ja toimitus, olennaiset autokannan tarvitsemat palvelut ja asiakaspalvelu (asiakkaan ja autoilijan kuunteleminen), läpinäkyvyys, reagointi, asiantuntemus ja ihmiset, jotka tekevät kaikkensa löytääkseen sinulle parhaat ratkaisut.

Leasingpalvelun edut

Leasingajoneuvoilla on useita etuja:

  • Ulkoistat riskit toiselle yritykselle.
  • Vähennät ajoneuvojen ja esim. maksujen, normaalihuoltojen, viallisten autojen ja liikenneonnettomuuksien hoitamiseen kuluvaa aikaa.
  • Kulusi pysyvät hallinnassa – huolehdimme siitä ilman lisävaivaa sinulle.
  • Saat enemmän läpinäkyvyyttä:
    • Työntekijöilläsi on selkeät, objektiivisiin kriteereihin perustuvat tavoitteet, jotka heidän on helpompi saavuttaa.
    • Yrityksesi voi tehdä taloudellisia ennusteita ja ennakoida kulutusmalleja pitkällä aikavälillä.

Prevent JS Alert