Home > tietoa toimittajille

tietoa toimittajille

Ohjeita kumppaneille ja toimittajille

Arvostamme toimittajiamme ja kumppaneitamme, ja pyrimme antamaan heille säännöllisesti ohjeita Arvalin kumppanuuskäytännöistä.

Arval tarjoaa huoltoa, korjausta ja vaihtorenkaita autokantansa leasingautoille sekä sijaisautoja runkovaurioita tai tapaturmavahinkoja kärsineiden autojen tilalle, toimittaa autoja lyhyessä ajassa ja järjestää niiden kätevän palautuksen.

Pystyvälilehdet

Huolto, korjaus ja renkaat

Tekninen osastomme – joka on tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse – vastaa mielellään kysymyksiin, jos ajoneuvosi kärsii runkovaurioita, lasi pitää korjata tai vaihtaa, renkaat on vaihdettava tai ajoneuvo on toimitettu huonossa kunnossa (esim. sen sisä- tai ulkopuolella on vaurioita tai matkamittari ei toimi tms.).

Runkovaurio tai tapaturmavahinko

On erittäin tärkeää, että otat yhteyttä tekniseen osastoomme puhelimitse tai sähköpostitse, jos Arval-ajoneuvosi kärsii runkovaurioita tai tapaturmavahinkoja. Korjauksia voi suorittaa vain Arvalin yhteistyökumppani, ja ne on hyväksytettävä.

Arval-leasingajoneuvon toimitus

Jos tarvitset Arval-leasingajoneuvolle toimituksen, ole hyvä ja ilmoita siitä hankintaosastolle etukäteen, sillä nopea ja sujuva toimitus edellyttää osaston etukäteishyväksyntää. Muistathan, että auton luovuttamiseen autoilijalle tarvitaan vähintään kolme työpäivää. Arval toimittaa tarvittaessa vakuutustodistuksen, tilaa polttoainekortit ja lähettää sinulle kaikki tarvittavat asiakirjat.

Arval-ajoneuvon palautus

Autoilijat haluavat usein palauttaa vanhan ajoneuvonsa samana päivänä, kun uusi toimitetaan heille. Jos toivot Arvalin järjestävän ajoneuvon palautuksen, ilmoita meille puhelimitse. Järjestämme sen nopean noudon.

Ryhdy kumppaniksi!

Arval pyrkii tarjoamaan asiakkailleen ja autoilijoilleen mahdollisimman laadukasta palvelua. Siksi meillä on suuri määrä sopimustoimittajia, jotka täyttävät samat laatustandardit. Olemme aina innokkaita kuulemaan, mitä yritykselläsi on tarjottavana. Jos haluat ryhtyä kumppaniksemme ja tarvitset lisätietoa, soita meille: 09 8254 1234 tai laita sähköpostia info@arval.fi

Prevent JS Alert