Lue lisää Arvalin toimista koronaviruspandemian aikana täältä

Home > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > RETAIL ACCOUNT MANAGER

RETAIL ACCOUNT MANAGER

Vantaa
Vakituinen
Team Luokka: 
Leasing-autoala | Arval FI
Työkokemus: 
2 - 5 vuotta
Taitotaso: 
Asiantuntija
Vähimmäis koulutustaso: 
Ammattikorkeakoulu
Sinun tehtäväsi: 

Arval on erikoistunut täyden palvelun ajoneuvojen leasingiin ja uusiin liikkumisratkaisuihin, ja hallinnoimme noin 1,4 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti. Joka päivä yli 7 200 Arvalin työntekijää 30 maassa tarjoaa asiakkaillemme joustavia ratkaisuja saumattomien matkojen ja kestävän kehityksen parantamiseksi, aina suurista kansainvälisistä yrityksistä pienempiin yrityksiin ja yksittäisiin kuluttajiin. Olemme Element-Arval Global Alliancen perustajajäsen ja johtava ajoneuvokantojen hallinnointiin erikoistunut yritys, jolla on 3 miljoonaa ajoneuvoa 50 maassa. Arval perustettiin vuonna 1989, ja sen omistaa kokonaan BNP Paribas pankki.

Haluatko olla mukana alalla arvostetun yrityksen vahvassa kasvutarinassa?

Haemme nyt organisaatioomme uuteen tehtävään   

RETAIL ACCOUNT MANAGERIA

Tehtävänäsi on Arvalin leasing-ratkaisuiden myyminen asiakkaillemme. Rakennat uusia asiakassuhteita sekä vastaat osaltasi olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta ja kasvattamisesta yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Asiakaskuntaasi kuuluvat niin pienet yritykset kuin kuluttajapuolenkin asiakkaat. Nautit asiakkaiden auttamisesta ja heidän kanssaan työskentelystä. Työtehtäviisi kuuluukin mm. asiakkaiden kontaktointi, liidien käsittely, tarjousten tekeminen ja monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.  

Saat olla mukana kehittämässä ja muokkaamassa niin omaa toimenkuvaasi kuin myös prosesseja ja toimintamalleja. Olet osana Arvalin myynti- ja markkinointitiimiä, ja raportoit Suomen toimitusjohtajalle.    

Toivomme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai halua kehittyä b-to-b myynnin ammattilaiseksi
  • soveltuvaa koulutusta
  • hyvää asiakaslähtöistä ajattelua ja halua työskennellä tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa
  • yhteistyökykyä sekä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • aktiivisuuta, positiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Aikaisempi työkokemus esim. auto-, rahoitus-, tai vakuutusalalta katsotaan eduksi.
 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin ja mukavat työkaverit. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 22.4.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com sekä Liisa Jenkins, liisa.jenkins(at)fi.experis.com.

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04

Prevent JS Alert