Etusivu > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > Sovelletaan spontaanisti

Sovelletaan spontaanisti

Vantaa
Määräaikainen sopimus
Team Luokka: 
Toivottujen sovellus
Työkokemus: 
< 2 vuotta
Taitotaso: 
Aloittelija
Vähimmäis koulutustaso: 
Bachelor
Sinun tehtäväsi: 

Are you interested to work in an international company specialised in full service vehicle leasing? And do you have the ambition to contribute to Arval’s teams in delivering innovative products and services in high quality to customers? Then we invite you to send an unsolicited application.

Vaadittu tausta: 

You are:

  • ambitous

  • motivated

  • enthusiastic

  • professional.

Arval BNP Paribas lisätietoja: 

Arvalin yli 5 000 työntekijää 28 maassa hoitavat kaikki autokantaasi liittyvät riskit ja varmistavat, että se saa aina täyden palvelun.

Vuonna 1989 perustettu ja BNP Paribasin täysin omistama Arval* on erikoistunut ajoneuvojen täyden palvelun leasingiin. Yritys tarjoaa ammatinharjoittajista, pk-yrityksistä ja suurista kansainvälisistä yrityksistä koostuvalle asiakaskunnalleen räätälöityjä autokantaratkaisuja. Se ottaa kantaakseen myös kaikki autokannan hallintaan liittyvät riskit. Arvalilla on yli 5 000 työntekijää 28 toimintamaassa. Marraskuuhun 2015 mennessä sillä oli yli 930 000 leasingauton autokanta maailmanlaajuisesti. Arval on osa maailmanlaajuista liittoutumaa Pohjois-Amerikan johtavan autokannan hallintayrityksen Elementin kanssa. 

* Arval on BNP Paribas -pankin tytäryhtiö ja osa konsernin Retail Banking -ydintoimintoja. Retail Banking on maailmanlaajuinen yksityispankkien ja erikoistuneiden talouspalvelujen verkosto, jolla on tärkeä rooli konsernin kansainvälisessä laajenemisessa.

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Rekrytointiprosessi
Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04