Etusivu > Oma vai leasing > Miksi valita Arvalin leasingpalvelu?

Miksi valita Arvalin leasingpalvelu?

Me hallinnoimme, sinä johdat

Autokannan hallinnan ulkoistaminen vapauttaa aikaa ja resursseja sekä poistaa riskejä. Voit valita ulkoistamisen asteen ja luottaa, että toimitamme juuri sen, mitä olemme luvanneet.

Arval omistaa ajoneuvon, joten sen lisäksi, että hoidamme oheistoiminnot puolestasi, vastaamme myös kaikista siihen liittyvistä riskeistä. Joidenkin mielestä autokannan hallinta on helppoa. Kun alat miettiä siihen liittyviä tahoja – mm. valmistaja, jälleenmyyjä, veroviranomainen, vakuutusyhtiö, rengas- ja tuulilasitoimittaja, korjaaja ja tietysti yrityksesi henkilöstöosasto – huomaat pian, ettei asia olekaan niin yksinkertainen. Voit itse päättää, paljonko haluat ulkoistaa meille.

Katso tästä kuinka me hallinnoimme autokantaasi samalla, kun sinä teet päätökset:

 

Arvalin sitoumukset

Neuvomme ja autamme luomaan yritysautopolitiikan, joka täyttää organisaation tarpeet.

Kuva

Hallinnoimme autokantaasi ja työsuhdeautoilijoitasi.

Kuva

Tarjoamme kattavat raportit autokannasta päätöksenteon ja budjetoinnin helpottamiseksi.

Kuva

Sitoudumme asiakkaisiimme palvelulupauksien kautta.

Kuva

Arval tuo yksilöllisen lähestymistavan autoleasingtoimintaan

Keskitymme ja tutustumme sinuun ja kuljettajiisi. Monien mielestä autoleasing on yritysten välistä palvelua. Arval näkee sen ihmisten välisenä palveluna – yksilöllisenä leasingpalveluna.

Yksi yhteyshenkilö, joka tuntee yrityksesi hyvin

Account Manager on oma yhteyshenkilösi kaikissa autokantasi hoitamiseen liittyvissä päivittäisissä asioissa. Tilanteessa kuin tilanteessa – esim. edullisimman sopimuksen neuvottelussa tai ajoneuvojesi huollon ja korjauksen hoidossa – voit luottaa omaan asiantuntijaasi, joka muodostaa läheisen yhteistyösuhteen sinun ja autoilijoittesi kanssa. Arval Account Manager löytää jokaiseen pulmaan ratkaisun, joka noudattaa tehtyjä sopimuksia.

 

Arvalin account team hoitaa autokantasi sujuvasti

Account Managerin johtama Account Team varmistaa, että olet aina toimintamme ytimessä. Tiimin keskeinen henkilö on Account Manager, joka on ensisijainen yhteyshenkilösi. Hänen kanssaan työskentelee asiantuntijoista koostuva Account Team, joka mm. ohjeistaa autojen huolloissa, renkaiden vaihdoissa ja järjestää tarvittaessa sijaisautot.

Varmistamme aina, että olemme lähempänä asiakkaitamme kuin muut toimijat. Ainutlaatuinen rakenteemme sallii meidän hyödyntää kaikkia suuren toimijan etuja, ja samalla asiakkaamme voivat nauttia pientoimiston kanssa asioimisen eduista. Pidämme huolta, ettei vuorovaikutuksemme koskaan menetä yksilöllistä otettaan.